От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Секс играчки

Бюлетин

Мъжки Edge Basic - Удължител за пенис за уголемяване на пениса

EdgeС пенис удължител Male можете да увеличите пениса си без никакви хапчета или операция. Пенисът става по-дълъг и по-плътен само след няколко употреби. Този пенис удължител използва естествена, но много ефективна техника за разтягане. Този нехирургичен метод осигурява впечатляващ растеж на пениса, който е клинично тестван и доказано успешен.

Повече информация

3141/00

159,99 €


-20,00 €

139,99 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    С пенис удължителя от Male Edge можете да увеличите пениса си без хапчета или операция. Пенисът става по-дълъг и по-плътен само след няколко употреби. Този пенис удължител използва естествена, но много ефективна техника за разтягане. Този нехирургичен метод осигурява впечатляващ растеж на пениса, който е клинично тестван и доказано успешен.

     

    Мъжки Edge Basic е моделът за уголемяване на пениса от начално ниво в нашата продуктова гама. Той се предлага с всички необходими аксесоари и е изработен от висококачествен материал, за да гарантира оптимални резултати.

     

    Без да прави компромис с ефективността, нашият модел от начално ниво Male Edge Basic се предлага в класически синьо-бял защитен калъф.

     

    Male Edge Basic за уголемяване на пениса съдържа:

     

    • 1 брой - Male Edge Пенис удължител
    • 1 брой - линийка/измервателно устройство
    • 1 брой - мъжки Edge Кутия на продукта
    • 1 брой - мъжки Edge Чанта за пътуване
    • 1 брой - Официална мъжка Edge Програма (брошура)
    • 2 броя - Мъжки Edge Гумени ремъци

     

    Ако търсите още аксесоари, разгледайте програмата Male Edge Extra Penis Extender и нашия луксозен пенис подобрител Male Edge Pro.

     

    Как да използвам Male Edge Пенис удължител?

     

    Поставете пенис удължителя върху нееректиралия пенис и затегнете удобно гумените примки. Той е безболезнен и удобен за носене при стоене, ходене и седене, дори дискретно под свободни дрехи. За подробни инструкции как да използвате Male Edge ви предлагаме и онлайн достъп до подробно обяснително видео. Ако имате конкретни въпроси, можете да се регистрирате и във форума и да получите специализиран съвет.

    Действат ли пенис удължителите? Да, действат!

     

    Male Edge използва метода на теглене на пениса (разтягане на пениса), който е най-естественият метод за уголемяване на пениса. Но как действа пенис тракцията? Чрез равномерното разтягане на ствола на пениса с течение на времето клетките на тъканта се делят и размножават - процес, наречен "цитокинеза" - което води до постоянно увеличаване на дължината и обиколката на пениса. Да - ефектът на мъжката Edge са ТРАЙНИ! Техниката за уголемяване на пениса, използвана от пенис екстендъра, може да се извършва дискретно в домашни условия, така че никой не трябва да знае за намерението за удължаване на пениса.

    План за обучение за разтягане на пениса:

     

    Нашият шестседмичен "График за бавно стартиране" е идеална програма за обучение на потребители, които за първи път използват устройството Male Edge, за да свикнат с него и с метода за разтягане на пениса. Програма за обучение на мъжкия Edge програма за обучение дава на тялото време да свикне с пенис удължителя, като първоначално се прилага само малко количество тяга и устройството се използва за кратък период от време.

     

    След това силата на тягата и продължителността на използване постепенно се увеличават от седмица на седмица. Началният план е предназначен за ориентир - ако смятате, че можете да напреднете по-бързо от посоченото, това не е проблем, тъй като продуктът е много безопасен за употреба във всеки случай. След като бъдат постигнати желаните резултати, програмата за уголемяване на пениса може просто да бъде преустановена, тъй като резултатите са постоянни без необходимост от допълнително обучение.

    Предимства на уголемяването на пениса:

     

    Вашето тяло вероятно е точно толкова съвършено, колкото е. Но защо да не добавите още малко размер и да се радвате на по-голям пенис? Ние вярваме, че уголемяването на пениса чрез Male Edge ще доведе до повишаване на самочувствието ви, до по-добър сексуален живот и следователно до по-добро качество на живот. За нас уголемяването на пениса е просто още един начин да поддържате тялото си здраво, точно както ходенето на фитнес или здравословното хранене. Затова започнете пътуването си към по-голям пенис още днес. Мъжът Edge Пенис удължител е оригиналният и най-добър метод за уголемяване на пениса. Male Edge се гордее, че произвежда най-добрите удължители на пениса вече повече от 20 години и може да се похвали с над половин милион доволни потребители по целия свят.

     

    • Постоянно уголемяване на пениса
    • По-силна/дълга ерекция
    • Може да помогне при преждевременна еякулация
    • Изправяне на изкривяването на пениса (болест на Пейрони)
    • Мъжът Edge няма странични ефекти в медицински смисъл.

    Как действа пенис удължителят? Какво представлява пенис екстендерът?

     

    Пенис екстендерът е устройство, което се носи върху пениса, за да разтяга леко тъканта в продължение на няколко часа на ден. След като се почувствате комфортно при използването на устройството и тъканта започне да се разтяга, постепенно увеличавате сцеплението на устройството и броя на часовете, през които използвате устройството всеки ден. Удължителят на пениса от Male Edge е устройство за уголемяване на пениса, което използва тяга за увеличаване на дължината и обиколката на пениса. Удължителите за пенис са най-популярният метод за трайно уголемяване на пениса. Освен скъпата операция в специализирана клиника, пенис екстендерът е единственият медицински доказан метод, който води до по-дълъг и по-дебел пенис. За разлика от операцията за уголемяване на пениса, устройствата, които използват тяга за уголемяване на пениса, не носят никакви сериозни рискове. Методът може да се извършва удобно и дискретно в домашни условия, безопасен е, когато се използва правилно, и е естествен начин за уголемяване на пениса. Мъжки Edge Пенис удължител може също така да помогне за коригиране на кривините на пениса.

    Колко често трябва да се използва пенис удължителят?

     

    Много мъже смятат, че ако използват пенис удължителя по-дълго от препоръчаното, ще постигнат по-бързи резултати. Това обаче не е най-ефективният начин за постигане на по-бързо уголемяване на пениса. Удължителите за пенис са предназначени да увеличават дължината и дебелината на пениса за по-дълъг период от време, тъй като това е естествен процес. Ако мъжкият Edge Устройство се използва за препоръчителния брой часове всеки ден в продължение на няколко месеца, пенисът ще нарасне значително. Важно е обаче да помните, че тялото на всеки мъж е различно. Някои мъже ще видят първите резултати само след няколко месеца, докато при други това може да отнеме до шест месеца. Но ако програмата се следва с постоянство и отдаденост и устройството се използва по правилния начин всеки ден, ние гарантираме, че ще видите значителни резултати в уголемяването на пениса.

     

    Повече информация:

     

    • Мъжки Edge Удължител за пенис за уголемяване на пениса
    • Мъжки Edge Пенис удължител може да се носи дискретно и удобно през деня под свободно прилепнало облекло или през нощта. Male Edge Пенис удължител разтяга пениса, като ви позволява свободно да регулирате силата на придърпване. Това издърпващо движение стимулира деленето на клетките в тъканта, което подпомага растежа на тъканта, правейки пениса по-дълъг и по-дебел с течение на времето.
    • За подобряване на ерекцията: За по-дълга и по-твърда ерекция.
    • Подходящ за пениси от 4 до 24 см
    • Материал: POM
    • Диаметър: 2,0 - 3,5 см

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    but hell

    I am extremely happy with this device. I went from 11.2 to a solid 14.4" :D - My wife can't walk as well the next day now

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    This is the best device i have used

    This is the best device i have used. I started with 4 inches.....and after 4 months i can proudly say i am a genuine 6 inches!!!!! My boyfriend is very happy with my new size....so i am going to stretch it even further....i think i should be able to reach 8 inches in 1 year. I will stop streching at 10 inches ,as my boyfriends arse can only take so much cock!!!!!!

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Мъжки Edge Basic - Удължител за пенис за уголемяване на пениса

    Мъжки Edge Basic - Удължител за пенис за уголемяване на пениса

    EdgeС пенис удължител Male можете да увеличите пениса си без никакви хапчета или операция. Пенисът става по-дълъг и по-плътен само след няколко употреби. Този пенис удължител използва естествена, но много ефективна техника за разтягане. Този нехирургичен метод осигурява впечатляващ растеж на пениса, който е клинично тестван и доказано успешен.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: