От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Ръкави и калъфи за пенис

Бюлетин

Kinky Black Dick - Втулка за пенис с накрайници

Този ръкав за пенис с чудесно стимулиращи накрайници превръща всеки среден пенис в черно секс чудовище. Перфектен за изживяване на тъмната страна на вашите фантазии! Открийте какво още може да предложи този черен силиконов пенис ръкав тук, в MEO..

Повече информация

3721/00

на разположение

    Повече информация

    Този пенис ръкав с чудесно стимулиращи накрайници превръща всеки среден пенис в черно секс чудовище. Перфектен за изживяване на тъмната страна на вашите фантазии!

    Открийте какво още може да предложи този черен силиконов ръкав за пенис тук, в MEO... Този ръкав за пенис с дебели накрайници е абсолютен вътрешен съвет за всеки, който иска да изпита нещо допълнително по време на секс - анален или вагинален. Дебелите накрайници масажират всяка точка във вътрешността на партньора ви, като засилват всяко движение и увеличават усещането за удоволствие.

    Всяко проникване предизвиква интензивно усещане за изтръпване и ще почувствате как вие и партньорът ви буквално експлодирате от похот. Нашият черен пенис ръкав е гъвкава силиконова секс играчка, която се нахлузва върху пениса и се задържа на място. Нашият пенис ръкав се предлага в различни размери, форми и текстури и гарантира, че сексът ще се превърне в нещо много специално и за двамата партньори.

    Нашият ръкав за пенис е нещо много специално!

    • Ръкавът за пенис допринася за по-интензивен секс - независимо дали анален или вагинален. Накрайниците стимулират по-интензивно и достигат до повече ерогенни зони, което значително увеличава удоволствието. Всяко проникване в ануса или вагината се усеща по-интензивно и осигурява необикновено усещане за удоволствие и за двамата партньори.
    • Въображаем дизайн: Черният ръкав за пенис е абсолютна атракция за окото! Той напомня дивата форма на пенис на животно или загадъчния пенис на митично същество. Детайлният дизайн и ясно изразените структури осигуряват интензивно визуално и физическо удоволствие.
    • По-дълга издръжливост по време на секс: Друго голямо предимство на пенис ръкава е, че той помага на мъжете да издържат по-дълго по време на секс. По-дебелият материал намалява директната стимулация на пениса, което води до невероятно добър секс, който просто продължава по-дълго!
    • Висококачествен силикон: Изработен от мек, щадящ тялото силикон, пенис ръкавът предлага максимален комфорт и надеждност. Материалът е хипоалергенен, не съдържа латекс и фталати, така че можете да се концентрирате изцяло върху удоволствието си.
    • Идеално прилягане: Черният пенис ръкав приляга сигурно и здраво, тъй като се адаптира перфектно към пениса и тестисите на потребителя. Гъвкавата, но стабилна форма гарантира, че пенис ръкавът не се изплъзва по време на проникване и винаги остава на мястото си.
    • Просто гениално: благодарение на еластичния силикон пенис ръкавът е лесен за поставяне и сваляне. Адаптира се към различни размери на пениса и предлага удобно и здраво захващане.
    • Лесен за почистване: След употреба ръкавът за пенис може просто да се почисти с топла вода и мек сапун. VERYCLEAN За още по-обстойно почистване препоръчваме нашия спрей.


    Допълнителна информация:

    • Накрайник за пенис с накрайници
    • Прилягане: гъвкав, адаптира се към различни размери на пениса
    • Цвят: черен
    • Диаметър: 30 мм
    • Дължина: 135 мм
    • Материал: силикон
    • Приложение: Издърпайте пенис ръкава върху пениса и примката около тестисите за здраво и удобно захващане. Насладете се на въображаемите и интензивни усещания, предлагани от този уникален аксесоар.
    • Лубрикант за анална/вагинална употреба: Използвайте висококачествен лубрикант на водна основа, например Aquameo, за да направите изживяването още по-интензивно и приятно. Лубрикантите на водна основа са безвредни за кожата, лесно се отмиват и са съвместими с всички секс играчки. Aquameo гарантира, че пенис ръкавът прониква в ануса или вагината нежно и гладко - за безкрайно удоволствие без прекъсване.
    • Лесно почистване: Почистването на пенис ръкава след употреба е много лесно. VERYCLEAN Просто използвайте топла вода и мек сапун или нашия спрей, за да почистите старателно пенис ръкава.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Feels great

    It fit snug and made my girl cum so fast I was surprised. It feels real and comfortable to wear. Great value for the money. I recommend this product

      Напишете свой собствен преглед

      Kinky Black Dick - Втулка за пенис с накрайници

      Kinky Black Dick - Втулка за пенис с накрайници

      Този ръкав за пенис с чудесно стимулиращи накрайници превръща всеки среден пенис в черно секс чудовище. Перфектен за изживяване на тъмната страна на вашите фантазии! Открийте какво още може да предложи този черен силиконов пенис ръкав тук, в MEO..

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      23 други артикули от същата категория: