От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Ръкави и калъфи за пенис

Бюлетин

Пенис ръкав "Kinky Animal

Този пенис ръкав превръща всеки пенис в пенис на диво животно. За страстни моменти и животинско удоволствие! Открийте какво още може да предложи нашият пенис ръкав тук, в MEO...

Повече информация

3719/00

на разположение

    Повече информация

    Този пенис ръкав превръща всеки пенис в пенис на диво животно. За страстни моменти и животинско удоволствие!

    Изпитайте ненадминато удоволствие и секс с въображение с нашия странен ръкав за пенис, който е моделиран по пениса на извратено митично същество.

    Този уникален аксесоар превръща всеки пенис във вълнуваща, екзотична секс играчка! Ръкавът за пенис е гъвкава секс играчка, която се нахлузва върху пениса и се задържа на място. Нашият пенис ръкав се предлага в различни размери, форми и текстури и е създаден, за да направи секса нещо много специално и за двамата партньори.

    Специални характеристики на нашия пенис ръкав:

    • Вълшебен дизайн: пенис ръкавът впечатлява с необичайния си дизайн, който напомня дивата форма на пенис на животно или мистериозния пенис на митично същество. Детайлният дизайн и изразените структури на ръкава за пенис осигуряват интензивно визуално и физическо удоволствие.
    • По-дълга издръжливост по време на секс: Друго голямо предимство на пенис ръкава е, че той помага на мъжете да издържат по-дълго по време на секс. По-дебелият материал намалява директната стимулация на пениса, което води до по-дълготраен и невероятно добър секс.
    • Висококачествен силикон: Изработен от мек, щадящ тялото силикон, пенис ръкавът предлага висок комфорт при носене и максимална надеждност. Материалът е хипоалергенен, не съдържа латекс и фталати, така че можете да се концентрирате изцяло върху удоволствието си.
    • Идеално прилягане: Ръкавът за пенис приляга сигурно и здраво, тъй като се адаптира идеално към пениса и тестисите на потребителя. Гъвкавата, но стабилна форма гарантира, че пенис ръкавът не се изплъзва по време на проникване и винаги остава на мястото си.
    • Лесен за използване: Благодарение на еластичния силикон пенис ръкавът е лесен за поставяне и сваляне. Адаптира се към различни размери на пениса и предлага удобно и здраво захващане.
    • Интензивни усещания: Уникалната структура на пенис ръкава стимулира по-интензивно не само мъжа, но и партньорката му. Отличителните детайли и специалната форма осигуряват ненадминато усещане при всяко проникване, независимо дали анално или вагинално.
    • Лесен за почистване: След употреба пенис ръкавът може просто да се почисти с топла вода и мек сапун. VERYCLEAN За още по-обстойно почистване препоръчваме нашия спрей.


    Допълнителна информация:

    • Ръкав за пенис
    • Прилягане: гъвкав, адаптира се към различни размери на пениса
    • Цвят: розов/бял
    • Диаметър: 50 мм
    • Височина: 100 мм
    • Дължина: 215 мм
    • Дължина за поставяне: 180 мм
    • Материал: силикон
    • Приложение: Издърпайте пенис ръкава върху пениса и примката около тестисите за здраво и удобно захващане. Насладете се на въображаемите и интензивни усещания, предлагани от този уникален аксесоар.
    • Лубрикант за анална/вагинална употреба: Използвайте висококачествен лубрикант на водна основа, например Aquameo, за да направите изживяването още по-интензивно и приятно. Лубрикантите на водна основа са безвредни за кожата, лесно се отмиват и са съвместими с всички секс играчки. Aquameo гарантира, че пенис ръкавът прониква в ануса или вагината нежно и гладко - за безкрайно удоволствие без прекъсване.
    • Лесно почистване: Почистването на пенис ръкава след употреба е много лесно. VERYCLEAN Просто използвайте топла вода и мек сапун или нашия спрей, за да почистите старателно пенис ръкава.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Real plus extra

    This is a super fun toy. It is a sheath which fits snuggly. This enhances the experience for both participants. If you are very well endowed this will fit tightly but that is amazing.

      Напишете свой собствен преглед

      Пенис ръкав "Kinky Animal

      Пенис ръкав "Kinky Animal

      Този пенис ръкав превръща всеки пенис в пенис на диво животно. За страстни моменти и животинско удоволствие! Открийте какво още може да предложи нашият пенис ръкав тук, в MEO...

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      23 други артикули от същата категория: