От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Реалистични вибратори

Бюлетин

Blowjob Реалистичен дилдо - Дилдо 22 см

Пригответе се да издигнете уменията си на следващото ниво с нашия реалистичен вибратор. Blowjob deepthroat Този вибратор може да се използва не само анално и вагинално, но е идеален и за практикуване и . Този вибратор е олицетворение на перфектния пенис и ще ви развълнува по всякакъв начин.

Повече информация

3713/00

на разположение

    Повече информация

    blowjob blowjob deepthroat

    Реалистичен дилдо - Дилдо 22 см - Вашият перфектен партньор за обучение за , и анален секс Пригответе се да преминете на следващото ниво с нашия реалистичен дилдо. Blowjob deepthroat Този дилдо може да се използва не само анално и вагинално, но също така е идеален за практикуване и .

    Този дилдо е олицетворение на перфектния пенис и ще ви възбуди по всякакъв начин. С впечатляващо дебелата си форма, изпъкналата главица и красивите детайли, като изразените вени и дебелите тестиси, този дилдо прилича на перфектен пенис.

    Независимо дали сте начинаещ, или искате да подобрите уменията си за свирене, този вибратор е вашият идеален партньор за обучение. Реалистичният вид и автентичното усещане (усеща се като истински пенис) правят този вибратор абсолютно задължителен за вашето обучение.

    Deepthroat Дебелият, пухкав гланц и детайлните вени осигуряват ултрареалистично усещане, което ще ви помогне да усъвършенствате техниката си. А ако искате да гълтате още по-дълбоко, по посока на , имаме перфектния съвет за вас: използвайте нашия спрей EZ2SUCK. Този спрей потиска естествения рефлекс за давене, така че да можете да се концентрирате изцяло върху секси тренировката си.

    Достатъчни са само няколко пръскания и сте готови за много специалното изживяване на дълбокото гърло. Независимо дали сам или с партньор, този вибратор ще повиши изключително много вашите умения и увереност.

    Усъвършенствайте техниките си за свирене и дълбоко гърло с тази ултрареалистична играчка и бъдете готови да изненадате партньора си с новите си таланти. Изпитайте комбинацията от невероятен реализъм и ефективно обучение с този перфектно проектиран пенис.

    Вземете този вибратор и се пригответе за най-интензивната и реалистична тренировка в живота си!Повече подробности:

    • blowjob deepthroat Реалистичен дилдо - вашият перфектен партньор за обучение за , и анален секс
    • Цвят: цвят на кожата
    • Диаметър: 60 мм (приблизително 2,36 инча)
    • Дължина: 215 мм (приблизително 8,46 инча)
    • Дължина за поставяне: 155 мм (приблизително 6,10 инча)
    • Тегло: 720 грама (приблизително 1,59 кг)
    • Материал: висококачествен силикон
    • Лубрикант за анална/вагинална употреба: Използвайте висококачествен лубрикант на водна основа, напр. Aquameo, за да направите изживяването още по-интензивно и приятно. Лубрикантите на водна основа са безвредни за кожата, лесно се измиват и са съвместими с всички секс играчки. Aquameo гарантира, че вибраторът се плъзга нежно и плавно в тялото, за безкрайно удоволствие без прекъсване.
    • Лесен за почистване: След диво приключение почистването на вибратора е лесно. VERYCLEAN Просто използвайте топла вода и мек сапун или нашия спрей, за да почистите добре вибратора.

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Trainings-Dildo

    Der Trainings-Dildo mit realistischer Form ist perfekt, um das Blasen zu perfektionieren. Mit seiner lebensechten Größe und Textur ist er ideal für intensive Deep-Throat-Übungen. Einfach ideal, um daran zu lecken, ihn zu schlucken und die Technik zu verfeinern sowie die Ausdauer zu steigern. Ein absolutes Muss für alle, die ihre Skills auf das nächste Level bringen wollen!

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Blowjob Реалистичен дилдо - Дилдо 22 см

    Blowjob Реалистичен дилдо - Дилдо 22 см

    Пригответе се да издигнете уменията си на следващото ниво с нашия реалистичен вибратор. Blowjob deepthroat Този вибратор може да се използва не само анално и вагинално, но е идеален и за практикуване и . Този вибратор е олицетворение на перфектния пенис и ще ви развълнува по всякакъв начин.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: