От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Кърпичка за топка

Бюлетин

Маска за уста с червен кълбовиден жаб

Червеният сачмен кран, който е умело скрит зад маска за уста, изработена от висококачествена кожа, е най-доброто решение за всеки, който търси пълно и безшумно подчинение в сесиите си по робство. С този аксесоар робът няма друг избор, освен да се наслаждава на стегнатото обвързване в абсолютна тишина.

Повече информация

на разположение

    Повече информация



    Тази маска за уста с вграден червен сачмен кран е перфектната комбинация от комфорт и ефективен ефект на задушаване! Червеният сачмен кран, който е умело скрит зад маска за уста, изработена от висококачествена кожа, е най-доброто решение за всеки, който търси пълно и безшумно подчинение по време на сесиите си по робство.

    С този аксесоар робът няма друг избор, освен да се наслаждава на стегнатото обвързване в абсолютна тишина.Характеристики напродукта:

    • Твърдо прилягане и абсолютна тишина: Кърпичката се притиска здраво в устата и се фиксира на място от маската за уста, така че не може просто да бъде избутана с език. Двойно зашитата и подплатена маска за уста осигурява перфектно прилягане и заглушава всички шумове, така че абсолютната тишина е гарантирана.
    • Удобно запушване на устата: Къртицата с маска за уста позволява удобно запушване на устата. Кърпичката се държи здраво в устата благодарение на натиска на маската за уста. По-голямата контактна повърхност на маската за уста е щадяща за ъглите на устата, тъй като няма кожена лента или ремък, които да се врязват в ъглите на устата. Тези характеристики правят този гег от MEO първи избор на много BDSM ентусиасти по света.
    • Адаптивност: Снабден с каишка за глава с катарама, нашият геп за уста гарантира перфектно прилягане за малки и големи глави, за жени и за мъже.


    Нашият гег се предлага в три различни диаметъра, което го прави идеален гег за уста за начинаещи и напреднали потребители:

    • Кърпичка за уста с диаметър 40 мм (приблизително 1,57 инча)
    • Кълбовиден гег с диаметър 45 мм (приблизително 1,77 инча)
    • Топче за уста с диаметър 50 мм (приблизително 1,97 инча)


    Кълбовидният гег с маска за уста от нашата гама е не само особено ефективен, но и предлага много удобен начин за запушване на устата. Комбинацията от висококачествена кожа и изтънчен дизайн гарантира плътно прилепване и максимален ефект.

    Различните размери правят този кълбовиден гег подходящ за всички нива на опит, което го превръща в незаменим аксесоар за всяка добре заредена BDSM колекция.Допълнителна информация:

    • BDSM кълбовиден гег
    • Материал: кожа (маска за уста), силикон (кълбовиден гел)
    • Кърпички за уста в BDSM магазина на MEO: MEO, един от водещите немски производители на висококачествени BDSM аксесоари, предлага впечатляваща селекция от кърпички за всеки вкус и ниво на опит. Продуктовата гама се простира от класически сачми до иновативни дизайни като сачми-паяци и специални модели като известните Piss Gag и маски за уста с вградени кълбовидни залъгалки. Всеки продукт е произведен с най-висока прецизност и от най-добрите материали, за да се гарантира комфорт и безопасност. Клещите на MEO са известни с дълготрайното си качество, ергономичното си прилягане и способността си да засилват BDSM изживяването. Съчетавайки традиционна изработка и модерен дизайн, MEO поставя нови стандарти на BDSM сцената. Клиентите по цял свят оценяват изтънчения дизайн, широкия спектър от приложения и високите стандарти за безопасност, които предлага всеки продукт. MEO отдава голямо значение на удовлетвореността на своите клиенти и предлага изчерпателни съвети, така че всеки да може да намери идеалния продукт за своите нужди. Независимо дали става въпрос за начинаещи, които правят първите си стъпки в света на BDSM, или за напреднали потребители, които искат да разширят колекцията си, в магазина на MEO има подходящ аксесоар за всеки.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Well made and beautiful

    Awesome, awesome, awesome!! Well made and beautiful!

      Оценка 

      ist der hammer !

      Habe diese Mundmaske mit Balllknebll gekauft und ist der Hammer,Verabeitung ist sehr sehr gut mehr muss man nicht sagen,, Mein Empfehlung,Ein guter Kauf.

        Оценка 

        Sehr geiler Knebel

        Ist dank der Mundmaske angenehm zu tragen. Kein Einschneiden in den Mundwinkeln. Könnte gerne noch etwas tiefer im Mund sein :D Sonst aber alles perfekt.

          Напишете свой собствен преглед

          Маска за уста с червен кълбовиден жаб

          Маска за уста с червен кълбовиден жаб

          Червеният сачмен кран, който е умело скрит зад маска за уста, изработена от висококачествена кожа, е най-доброто решение за всеки, който търси пълно и безшумно подчинение в сесиите си по робство. С този аксесоар робът няма друг избор, освен да се наслаждава на стегнатото обвързване в абсолютна тишина.

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          13 други артикули от същата категория: