От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Бичове и flogger

Бюлетин

BDSM камшик - Cat-O-7-Tails

Този висококачествен камшик е задължителен за всяка BDSM връзка. Седемте плетени нишки на камшика са изработени от истинска кравешка кожа, дъбена в елхово дърво, и осигуряват неповторимо чупене, което всеки път попада точно там, където искате.

Повече информация

10012/00

на разположение

Повече информация

BDSM камшик - Cat-O-7-Tails

Насладете се на перфектната комбинация от прецизност и интензивност с плетения камшик Cat-O-7-Tails. Pride Този изискан BDSM камшик е не само цветна почит към гейовете , но и осигурява мощни и прецизни удари със седемте си плетени нишки с дебелина 6 мм. Всеки удар на този луксозен камшик завършва с пареща болка от удоволствие, която напомня на удари с манеж и оставя интензивно, изгарящо усещане върху кожата на партньора ви.

Перфектен за напреднали сценарии за наказание

Със своите тежки, плетени нишки камшикът Cat-O-7-Tails предлага по-интензивни удари от по-меките камшици, което го прави идеален за BDSM flogger и следователно е идеален за почитателите на BDSM, които искат да преминат на следващото ниво в играта с удари. Ергономично оформената дръжка на BDSM камшика осигурява прецизен контрол при всяко движение, а здравата кожена примка около китката увеличава увереността за мощни удари.

Ръчна изработка и издръжливо качество

Този висококачествен камшик е задължителен за всяка BDSM връзка. Седемте плетени нишки на камшика са изработени от истинска кравешка кожа, дъбена в елхово дърво, и осигуряват неповторим удар, който всеки път попада точно там, където искате. Изработката и издръжливият материал превръщат опашките Cat-O-7 в незаменим инструмент за професионалисти и взискателни аматьори.

Допълнителна информация:

.

  • Луксозен BDSM камшик за интензивно BDSM забавление Impact Play
  • Допълнете BDSM репертоара си с този уникален, висококачествен плетен камшик Cat-O-7-Tails и се насладете на интензивни моменти, изпълнени с похот и контрол!
  • Cat-O'-7-Tails: Терминът "Cat-O'-Tails" произлиза от традиционния "Cat-O'-Nine-Tails" - камшик с няколко (обикновено девет) нишки. В този случай камшикът има седем нишки или "опашки", откъдето идва и името "Cat-O'-7-Tails". Броят на нишките на камшика оказва влияние върху усещането - по-малкият брой нишки на камшика може да бъде по-твърд и по-прецизен, докато по-големият брой нишки на камшика разпределя усещането.
  • Impact Play Нашите Cat-O'-7 опашки се използват главно за . Благодарение на оплетените нишки на камшика той предлага по-прецизен и често по-твърд удар от други камшици. Броят на нишките на камшика (7) гарантира, че ударите не се разпределят твърде широко, а по-скоро се насочват към конкретни участъци от кожата, което го прави популярен аксесоар за по-интензивни BDSM сесии.
  • Cat-O'-7-Tails съчетава традиционните елементи на камшика с прецизността и силата на плетените нишки на камшика, което го прави любим BDSM камшик - идеален за тези, които предпочитат целенасочен, интензивен ефект.
  • Дълга дръжка за прецизен контрол и впечатляващ дизайн
  • 7 оплетени кожени нишки с дебелина 6 мм за интензивна стимулация
  • Здрава кожена примка за сигурен захват
  • Материал: висококачествена кожа
  • Ярък дизайн на дъгата в чест на гейовете Pride
  • Дължина на дръжката: 44,5 см
  • Обща дължина на камшика: 95 cm
  • Дължина на нишките на камшика: 50 cm
  • Дебелина на нишките на камшика: 6 мм
  • Тегло: приблизително 265 грама
  • Материал: естествена кожа
  • При използването на Braid Cat-O'-7-Tails е важно да се спазват основните принципи на BDSM: Безопасно, разумно и консенсусно (БДСМ). Този камшик предлага интензивно изживяване благодарение на плетените си нишки и прецизната сила на удара, затова е особено важно да се борави с него отговорно и внимателно.
  • Уверете се, че вие и партньорът ви се чувствате комфортно и че са взети всички предпазни мерки за безопасност. Impact Play Използвайте "Безопасни думи", за да спрете или прекъснете по всяко време на сеанса. Важно е да избягвате чувствителните зони на тялото и да увеличавате интензивността бавно.
  • Използвайте BDSM камшика внимателно и отговорно. Обсъдете заедно границите и желанията за сесията преди използването му. Impact Play Разумността също така означава да обръщате внимание на физическите сигнали на партньора си, за да сте сигурни, че той остава в безопасни граници.
  • Използването на Braid Cat-O'-7 Tails винаги трябва да се основава на взаимно съгласие. Предварително трябва ясно да се обсъди какъв вид стимулация се желае и винаги трябва да се зачитат границите на партньора. Съгласието е в основата на всяка BDSM сесия.

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

BDSM камшик - Cat-O-7-Tails

BDSM камшик - Cat-O-7-Tails

Този висококачествен камшик е задължителен за всяка BDSM връзка. Седемте плетени нишки на камшика са изработени от истинска кравешка кожа, дъбена в елхово дърво, и осигуряват неповторимо чупене, което всеки път попада точно там, където искате.

Напишете свой собствен преглед

26 други артикули от същата категория: