От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Белезници

Бюлетин

Белезници с три ключалки - FettersMax

Кожените белезници "FettersMax" са незаменим аксесоар за всеки BDSM ентусиаст. Те не само предлагат функционални предимства по време на робство, но и впечатляват с елегантния си външен вид и висококачествените материали и изработка. С тези кожени белезници всяка BDSM сесия се превръща в незабравимо преживяване.

Повече информация

4597/00

189,99 €


-20,00 €

169,99 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Кожените белезници "FettersMax" са незаменим аксесоар за всеки BDSM ентусиаст. Те не само предлагат функционални предимства по време на робство, но и впечатляват с елегантния си външен вид и висококачествения материал и изработка.

    Тези кожени белезници превръщат всеки BDSM сеанс в незабравимо преживяване. Белезниците за ръце "FettersMax" са идеалният избор за всеки, който търси максимална стабилност и сигурност за интензивен сеанс на обвързване. Тези белезници са изработени от дебело подплатена кожа и са оборудвани с три здрави ремъка от издръжлива кожа на седло, които гарантират, че китките се държат здраво и стабилно на място дори в случай на ожесточена съпротива.

    Висококачествени материали и изработка:

    Белезниците FettersMax впечатляват с първокласната си изработка и използването на висококачествени материали. Подплатената кожа предлага не само комфорт, но и издръжливост. Каишките, изработени от истинска седлова кожа - особено здрава и издръжлива кожа, осигуряват допълнителна безопасност и издръжливост.

    Белезниците са оборудвани със заварени и никелирани D-пръстени и нитове, така че нищо да не може да се огъне, счупи или скъса дори при интензивна употреба. Ергономичната форма на белезниците предлага пълна опора за различни позиции на робство, особено над главата, и разпределя натиска равномерно. Това означава, че дори по-дълги сесии на робство могат да се провеждат без прекомерно натоварване на китките.

    Универсална употреба:

    Ограничителите за китки "FettersMax" са изключително гъвкави и могат да се използват в многобройни позиции за ограничаване на китките. Дали в така наречения "Разперен орел" (Терминът "Разперен орел" описва позиция за задържане, при която ръцете и краката на лицето са широко разперени и ограничени.

    Тази позиция позволява пълно разкриване на тялото и достъп до него и често се използва в комбинация с рамки за връзване или специални ограничителни устройства, като например разпъвачи), над главата по време на интензивна сесия на пошляпване или зад гърба в позиция на свински опашки - тези белезници са здрави и гъвкави. Белезниците за ръце от MEO се характеризират с използването на първокласна кожа, която е внимателно подбрана и обработена от опитни седлари. Седларите на MEO използват висококачествена кожа Latigo, която е известна с изключителната си здравина и издръжливост, както и мека и подплатена кожа, която предлага максимален комфорт. Подплатената кожа от своя страна гарантира, че продуктите остават удобни дори при продължително носене и не дразнят кожата. Чрез внимателна обработка и използване на тези висококачествени материали MEO гарантира, че продуктите ѝ са не само функционални, но и издръжливи и естетически издържани. Внимателното майсторство на седларите гарантира, че всеки детайл е правилен - от прецизните шевове до здравите фитинги. Това прави кожените продукти на MEO отличен избор за всеки, който търси комфорт и качество в своите BDSM аксесоари.

    Допълнителна информация:

    • Белезници
    • Материал: Истинска кожа Latigo, подплатена кожа, заварени и никелирани стоманени фитинги.
    • Дизайн: Ергономична форма за равномерно разпределение на натиска и максимален комфорт.
    • Приложение: Идеални за различни позиции на задържане и особено подходящи за комбинация с разпъващи пръти.
    • Продава се по двойки: Белезниците се продават по двойки и са подходящи за повечето потребители.
    • Не са подходящи за окачване: Тези белезници не са подходящи за окачване. Пълното окачване на китките не се препоръчва.
    • Окачване: Настоятелно препоръчваме да не използвате тези белезници за окачване. Въпреки че белезниците са здрави и издръжливи, те не са предназначени за натоварванията, които възникват при пълно окачване. Китките ще бъдат изложени на екстремни натоварвания, което може да доведе до неравномерно разпределение на натиска и повишен риск от нараняване. Освен това материалът би могъл да поддаде или да се скъса под натоварването, което би могло да доведе до опасни ситуации. За окачването трябва да се използват специално разработени ограничители или въжета, тъй като те осигуряват безопасно разпределение на телесното тегло и свеждат до минимум риска от нараняване.
    • В магазина на MEO ще намерите изключителна селекция от кожени белезници, които отговарят на най-високите стандарти за качество и дизайн. Тези кожени белезници са специално разработени за BDSM ентусиастите, които търсят здрави, но естетически издържани аксесоари, за да направят играта си още по-интензивна.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Produit conforme à la photo

    Solide et de bonne qualité, je suis satisfaite!
    Je n'ai pas eu l'occasion d'essayer c'est un cadeau aussi! (rire)
    étonné du prix si bas !
    Je recommande

    • 4 от 5 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Handhängefesseln Bondage

    Schönes, schweres, weiches Leder, welches mit der Zeit anschmiegsamer wird, färbt nicht, ist angenehm auf der Haut und hält was aus.
    Die Verabeitung gewäht ein hohes Maß an Sicherheit.
    Seit über vier Jahren bei mir im regelmäßigem Gebrauch und werden aller Voraussicht nach noch lange ihren Zweck erfüllen.
    Die Anschaffung hat sich definitv gelohnt.
    Die Handhängefesseln von MEO sind sehr mpfehlenswert.

    • 3 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    The most fantastic Bondage Gear in the world

    Thanks for being here as such a great part of the BDSM scene and for coming up with the most fantastic Bondage Gear in the world. I've seen copies of your stuff and it doesn't compare with the real stuff from you guys.

    • 5 от 5 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Thanks for such a great product.

    My Owner just got a pair of these to use on me and they are so awesome. The quality is excellent and adjustability is fabulous. He was able to snug them down perfectly to my wrists. Thanks for such a great product.

    • 5 от 5 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Very satisfied!

    These three buckle hand restraints are secure as well as comfortable. You get what you pay for and with these restraints I got quality, period. MEO, you did it again. Very satisfied!

    • 4 от 4 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Белезници с три ключалки - FettersMax

    Белезници с три ключалки - FettersMax

    Кожените белезници "FettersMax" са незаменим аксесоар за всеки BDSM ентусиаст. Те не само предлагат функционални предимства по време на робство, но и впечатляват с елегантния си външен вид и висококачествените материали и изработка. С тези кожени белезници всяка BDSM сесия се превръща в незабравимо преживяване.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: