От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анални тапи

Бюлетин

MEO-XTRM - черен AromaPlay™ Plug

Този много специален аромат ще зарадва и възхити всеки роб! На AromaPlay™ Plug пренася най-интимната миризма на тялото на доминиращия партньор директно в носа на подчинения партньор.

Повече информация

3832/00

на разположение

    Повече информация

    Този много специален аромат ще зарадва и възхити всеки роб! На AromaPlay™ Plug пренася най-интимната миризма на тялото на доминиращия партньор директно в носа на подчинения партньор. И най-хубавото в него е, че AromaPlay™ Plug може да се използва както анално, така и вагинално.

    Този необикновен BDSM продукт дава възможност да се изпитат интимните аромати на доминиращия партньор по екстремен начин и гарантира ненадминато ниво на подчинение. дерAromaPlay™ Plug съчетава концепцията за подчинение и господство по уникален начин. Интегрираният канал в AromaPlay™ Plug отвежда аналната или вагиналната миризма чрез тръбичка директно в газовата маска, като засилва усещането за контрол и подчинение по време на BDSM сесията.

    MEO-XTRM - AromaPlay™ Plug - Уникални BDSM преживявания

    • Уникално възприемане на миризми: На AromaPlay™ Plug позволява интензивно възприемане на аромата на партньора чрез интегрирания вътрешен канал. Чрез прикрепяне на AromaPlay™ Plug към маркуч, който е свързан с газова маска, ароматът може да се предава още по-интензивно, веднага щом запушалката в края на AromaPlay™ Plug се отстранява.
    • Универсална употреба AromaPlay™ Plug е подходящ както за анална, така и за вагинална употреба, което го прави универсален и необходим аксесоар във всяка BDSM колекция. Иновативният дизайн ви позволява да изследвате нови нива на усещане и да разширите границите си.
    • Налични цветове: The AromaPlay™ Plug се предлага в три ярки цвята (червен, жълт и черен).
    • Висококачествен материал: The AromaPlay™ Plug е изработена от безопасна и издръжлива пластмаса. Материалът е лесен за почистване, което прави AromaPlay™ Plug идеален за честа употреба.
    • Лесна работа: В AromaPlay™ Plug може да бъде прикрепен към противогаз с маркуч за противогаз или към друг боне с гумен маркуч.


    На AromaPlay™ Plug е напълно нов BDSM продукт, който впечатлява със способността си да пренася аромат и с гъвкавостта си за анална и вагинална употреба. Перфектен за изследване на нови сетивни нива и засилване на BDSM преживяванията. Този уникален аксесоар предлага вълнуващи възможности и изненади с напълно ново измерение на интимността, господството и подчинението.

    Допълнителна информация:

    • MEO-XTRM - AromaPlay™ Plug
    • Материал: пластмаса
    • Размери: Обща дължина 13,5 см, дължина за поставяне 10,5 см, диаметър от 1,4 см до 3,5 см
    • На AromaPlay™ Plug се предлага в три различни цвята, така че има по нещо за всеки вкус и несравнимото изживяване е гарантирано.
    • Подходящи аксесоари: маркуч за противогаз, противогаз и т.н. (не са включени, моля, поръчайте отделно).

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Geile Erfindung

    Genau das richtige Teil für den sehr devoten Sklaven der den M....Duft ganz tief einatmen muss. Mit dem richtigen Zubehörteilen von hier absolut top

      Напишете свой собствен преглед

      MEO-XTRM - черен AromaPlay™ Plug

      MEO-XTRM - черен AromaPlay™ Plug

      Този много специален аромат ще зарадва и възхити всеки роб! На AromaPlay™ Plug пренася най-интимната миризма на тялото на доминиращия партньор директно в носа на подчинения партньор.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: