От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анални душове

Бюлетин

30 см дълъг анален душ - Deep Dick Diver - Реалистичен вибратор като анален душ за цялостна интимна хигиена

Сайтът Deep Dick Diver от MEO предлага най-доброто от двата свята: Той съчетава дълъг, реалистичен вибратор с особено ефективен анален душ. Това ви позволява да се насладите на много дълбока анална стимулация и едновременно с това на щателно почистване на ануса и ректума.

Повече информация

10016/00

на разположение

    Повече информация

    30 см дълъг анален душ - Deep Dick Diver - Реалистичен вибратор като анален душ за цялостна интимна хигиена

    На Deep Dick Diver от MEO предлага най-доброто от двата свята: Той съчетава дълъг, реалистичен вибратор с особено ефективен анален душ. Това означава, че можете да се насладите на много дълбока анална стимулация и едновременно с това да почистите старателно ануса и ректума си.

    С Deep Dick Diver можете да се насладите на удоволствието от интензивно проникване и задълбочена интимна хигиена в един-единствен, универсален продукт:

    С Deep Dick Diver Анален душ от MEO - който предлагаме в три впечатляващи дължини: 30 см, 39 см и спиращите дъха 49 см - ще разберете, че интимната хигиена може да бъде и наистина гореща. Този уникален анален душ е реалистичен вибратор, който прилича на истински, огромен пенис! На Deep Dick Diver Не само осигурява особено задълбочена интимна хигиена, но преди всичко осигурява интензивни моменти на удоволствие под душа.

    Това, което прави Deep Dick Diver Анален душ толкова специален?

    • Реалистичен дизайн: Харесвате ли големи вибратори? Този изключително дълъг анален душ е създаден по модел на истински, впечатляващо голям пенис. Реалистичният вид на ствола и главичката на пениса осигурява много специално усещане при изплакването на ануса и ректума. Усещането е сякаш някой еякулира във вас!
    • Висококачествен силикон: Изработен е от безфталатен, щадящ тялото висококачествен силикон, който се усеща кадифено мек и същевременно е безопасен и хигиеничен. С малко лубрикант на водна основа пълният анален душ може да се постави в ануса!
    • Готов за незабавна употреба: Адаптерът от долната страна на аналния душ пасва на повечето стандартни маркучи за душ, така че можете да се наслаждавате на анална интимна хигиена и, разбира се, на удоволствие директно под душа, без да се налага да правите неудобни преобразувания. Насладете се на невероятното удоволствие, докато изплаквате ануса и ректума си и едновременно с това усещате изключително дългия вибратор дълбоко във вас.


    Съчетайте приятното с полезното!

    На Deep Dick Diver не е просто анален душ - това е дълъг вибратор за дълбоко, проникващо удоволствие И задълбочена интимна хигиена. Реалистичният дизайн с реалистичен пенис вал, страхотно жилкуване и изпъкнала главица издига еротичните ви приключения под душа на съвсем ново ниво. Кадифеният първокласен силикон е не само безопасен и естествено не съдържа фталати, но и се усеща невероятно добре. Под душа Deep Dick Diver може лесно да се завинти на маркуча за душ, така че да можете удобно да контролирате количеството вода чрез кранчето на душа.

    Как да използвате Deep Dick Diver върху:

    Завийте Deep Dick Diver на маркуча за душ. Втрийте малко лубрикант на водна основа, напр. популярния FuckBuddy на MEO, върху главичката, докато стане лъскава и гладка, и бавно въведете вибратора в ануса. Усещането от проникването на дългия вибратор във вас е ненадминато - но това е само началото. Добавете още лубрикант и вкарайте вибратора още по-дълбоко, докато оставяте водата да тече. Нарастващото запълване и вътрешното налягане ще ви накарат да се почувствате интензивно, докато най-накрая не извадите вибратора и водата не потече от вас в освобождаващ изблик. Дръжте водата под душа да тече, за да изплакнете всичко, а когато приключите, нанесете още малко лубрикант върху вибратора и започнете отново.

    Колко е важно да използвате анален душ преди и след анален секс:

    Използването на анален душ преди и след анален секс е от решаващо значение за приятното и хигиенично преживяване. Преди анален секс аналната душ кабина осигурява цялостно почистване и ви подготвя за безгрижно изживяване, като отстранява възможните замърсявания. След анален секс аналната душ кабина помага за повторното почистване на ануса и ректума и гарантира, че няма да останат никакви остатъци. Това насърчава не само чистотата, но и благополучието и здравето, така че да можете да се концентрирате изцяло върху удоволствието от секса.

    Допълнителна информация:

    • Дълга анална промивка - Deep Dick Diver
    • Реалистичен вибратор като анален душ за много специално анално удоволствие и цялостна интимна хигиена
    • Обща дължина: 30 см
    • Дължина за поставяне: 29 см
    • Максимален диаметър за поставяне: 3,8 cm
    • Оптимално налягане на водата и температура на водата: Когато използвате Deep Dick Diver е важно да използвате правилното налягане и температура на водата, за да осигурите безопасно и комфортно изживяване. Използвайте умерено налягане на водата, което е достатъчно нежно, за да осигури комфортно почистване, без да дразни ануса или чувствителните вътрешни зони. Също така се уверете, че водата е с комфортна, хладка температура - не прекалено гореща и не прекалено студена. Това ще направи почистването цялостно и приятно, а вие ще можете да се насладите на пълното удоволствие от Deep Dick Diver дълбоко във вас.
    • Материал: Дилдото е изработено от висококачествен силикон, адаптерът е изработен от цинкова сплав, запушалката е изработена от гума.
    • Лубрикант: За най-добри резултати използвайте само лубрикант на водна основа, например FuckBuddy от MEO.
    • Забележка: Показаният маркуч за душ не е включен в обхвата на доставката.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Great product

    This product works great. I inserted it before attaching it to the shower just to see if it would fit all the way, it did! Cleans you out completely. Used it also after the clean out and it was a great feeling.

      Оценка 

      Duschaufsatz-Dildo

      Ich bin total begeistert von diesem Duschaufsatz-Dildo! Er lässt sich super einfach anstelle des Standard-Duschkopfes aufschrauben. Das Material ist sehr flexibel, aber dennoch stabil. Mit etwas Gleitgel kann er ohne Weiteres eingeführt werden. Für mich gibt es nichts zu beanstanden, deshalb gebe ich alle fünf Sterne!

        Оценка 

        Empfehlung

        Dieses Produkt ist wirklich super! Es ist von sehr guter Qualität und richtig gut verarbeitet. Das Material ist angenehm und fühlt sich toll an. Mit ein bisschen Gleitgel lässt es sich auch ganz leicht einführen. Es passt an jeden normalen Schlauch von der Dusche, weshalb man sich die passende Wassermenge problemlos für die Reinigung verabreichen kann. Ich habe nichts zu beanstanden und kann es nur empfehlen!

          Напишете свой собствен преглед

          30 см дълъг анален душ - Deep Dick Diver - Реалистичен вибратор като анален душ за цялостна интимна хигиена

          30 см дълъг анален душ - Deep Dick Diver - Реалистичен вибратор като анален душ за цялостна интимна хигиена

          Сайтът Deep Dick Diver от MEO предлага най-доброто от двата свята: Той съчетава дълъг, реалистичен вибратор с особено ефективен анален душ. Това ви позволява да се насладите на много дълбока анална стимулация и едновременно с това на щателно почистване на ануса и ректума.

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          30 други артикули от същата категория: