От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Аксесоари за робство

Бюлетин

Hogtie Метален съединител с 4 кукички, специално за обвързване

Този съединител от неръждаема стомана позволява бързо и лесно да се създават сложни връзки по време на робство. Здравите вериги на този съединител са толкова здрави, че могат лесно да издържат дори на най-силното дърпане от страна на мощни роби.

Повече информация

1805/00

на разположение

    Повече информация

    Този съединител от неръждаема стомана позволява бързо и лесно да се създават сложни връзки по време на робство. Здравите вериги на този съединител са толкова здрави, че могат лесно да издържат на още по-силни придърпвания от страна на мощни роби. Четирите кукички могат да бъдат прикрепени към белезници за ръце и глезени и значително да ограничат свободата на движение на партньора, така че той или тя да е напълно на тяхна милост.

    Предимства:

    • Висока стабилност: съединителят е изработен от здрава неръждаема стомана, която осигурява изключителна издръжливост и стабилност. Здравите вериги и карабинери могат лесно да издържат дори на големи натоварвания.
    • Лесна употреба: Четирите кукички за закачане позволяват бързо и лесно свързване на белезници за ръце и глезени, което е идеално за различни позиции и техники на обвързване, особено за обвързване със свински опашки.
    • Интензивен контрол: Силното ограничаване на свободата на движение създава интензивно усещане за господство и подчинение. Обвързаният партньор е изцяло във властта на доминиращия партньор.


    Hogtie Свързването е ограничителна позиция в кабала, при която ръцете и краката на човека са вързани зад гърба му, за да се създаде интензивно усещане за ограничено движение и контрол. Съединителят от неръждаема стомана с 4 кукички позволява бързо, безопасно и ефективно свързване на белезници за ръце и глезени. Здравите вериги и кукички са проектирани да издържат дори на големи натоварвания и по този начин осигуряват безопасна употреба. Конекторът с 4 кукички е особено подходящ за самообвързване без партньор благодарение на удобната си работа и здравата си конструкция. Четирите кукички позволяват бързо и сигурно свързване на белезници за ръце и глезени, което прави самообвързването лесно и ефективно. Тъй като щракващите куки се задействат само с едно щракване, потребителят може да поставя и освобождава белезниците самостоятелно, без да се нуждае от помощта на партньор. Освен това съединителят предлага ясна и добре организирана структура, която позволява на потребителя да прилага белезниците за ръце и глезените прецизно и симетрично. Това свежда до минимум риска от неприятни усещания и осигурява равномерно разпределение на натиска върху китките и глезените. Благодарение на надеждната си конструкция и лесното боравене с нея конекторът предлага безопасен вариант за самообвързване, което води до по-интензивно и удовлетворяващо преживяване. Металният конектор с 4 кукички е незаменим аксесоар за всеки, който иска да засили своите преживявания при обвързване. Благодарение на здравата си изработка и разнообразните си възможности за използване този конектор е подходящ както за начинаещи, така и за опитни почитатели на BDSM.





    Допълнителна информация:

    • Hogtie Метален съединител с 4 кукички специално за робство
    • Материал: висококачествена неръждаема стомана
    • Кукички за закопчаване: Четири здрави кукички за закопчаване за надеждно закрепване на белезници за ръце и глезени
    • Употреба: Идеални за връзване на свински опашки и други ограничителни техники за връзване
    • Съвместимост: Перфектно за използване с нашите кожени белезници за ръце и белезници за глезени
    • Онлайн магазинът на MEO предлага широка гама от продукти за робство и други BDSM аксесоари за всички вкусове и фантазии. Открийте многото аспекти на продуктите за робство и висококачествените BDSM аксесоари в онлайн магазина на MEO. Асортиментът на MEO включва различни видове оборудване за робство, включително кожени белезници и белезници за глезените, робски въжета, разпъващи пръчки и много други, които са специално разработени за различни нужди и предпочитания. Всеки продукт за робство в магазина на MEO е проектиран така, че да увеличи максимално чувственото изживяване, като осигурява безопасно и удобно ограничаване. Продуктите за робство на MEO са подходящи както за начинаещи, така и за опитни почитатели на BDSM. Те предлагат не само комфорт и безопасност, но и възможност да издигнете BDSM сесията на ново ниво с помощта на иновативно и висококачествено оборудване. Използването на първокласни материали и внимателната изработка гарантират дълъг живот на продукта и приятно усещане по време на употреба. В допълнение към аксесоарите за робство, онлайн магазинът предлага широка гама от други BDSM продукти, като геги, камшици, кожени маски и много други. Тези аксесоари са перфектно съгласувани, за да осигурят цялостно и удовлетворяващо BDSM изживяване. Онлайн магазинът MEO отдава голямо значение на качеството и безопасността, така че всеки продукт отговаря на най-високите стандарти и гарантира безопасна употреба.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Gute Qualität schnell geliefert

    Super verarbeitet , praktisch, sieht gut aus und ist von guter Qualität

    • 0 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Hogtie Метален съединител с 4 кукички, специално за обвързване

    Hogtie Метален съединител с 4 кукички, специално за обвързване

    Този съединител от неръждаема стомана позволява бързо и лесно да се създават сложни връзки по време на робство. Здравите вериги на този съединител са толкова здрави, че могат лесно да издържат дори на най-силното дърпане от страна на мощни роби.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: