От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Watersports Превръщане

Бюлетин

MEO-XTRM - GoldenShower™ - Фетиш маска - жълта

Фетиш маската MEO-XTRM Golden Shower с фуния е изключителен BDSM аксесоар. Вдъхновена от класическите израелски газови маски, тази уникална фетиш маска предлага ненадминато изживяване за любителите на игрите със златен душ.

Повече информация

3851/00

на разположение

Повече информация

Фетиш маската MEO-XTRM Golden Shower с фуния е изключителен BDSM аксесоар.

Вдъхновена от класическите израелски газови маски, тази уникална фетиш маска предлага ненадминато изживяване за любителите на играта със Златен душ. Фетиш маската GoldenShower™ е абсолютно задължителна за всеки, който иска да издигне Златния душ на ново ниво. С вградената си фуния тази фетиш маска предлага върховно удоволствие от пикаенето - независимо дали в бара, или за роба на пикаещото корито.

Иновативен дизайн и функционалност:

Вдъхновена от класическите израелски газови маски, тази фетиш маска съчетава здрав дизайн с добре обмислена конструкция. Вградената фуния е проектирана така, че да не е необходим допълнителен държач, което я прави лесна и ефективна за използване. Този гениален дизайн издига фетиш маската на ново ниво и предизвика фурор на BDSM сцената след пускането ѝ на пазара.

Висококачествени материали:

Изработена от издръжлива гума и пластмаса, фетиш маската GoldenShower™ предлага максимален комфорт и издръжливост. Регулируемите ремъци за глава осигуряват сигурно прилягане и се адаптират към всеки размер на главата.

Перфектна функционалност:

Подвижната и лесна за почистване фуния гарантира лесна работа и грижа. Интелигентното разположение на фунията гарантира, че течността се отвежда директно във фетиш маската без никакво изтичане, което осигурява интензивно и напълно анонимно изживяване.

Абсолютно анонимно:

Фетиш маската осигурява пълна визуална изолация, така че носещият я може да разпознава само смътно случващото се около него.

Това дава възможност за интензивно и анонимно изживяване, при което фантазията заема централно място. Фетиш маската GoldenShower™ е нещо повече от аксесоар - тя е ключът за всеки, който иска да извлече максимума от своето изживяване Golden Shower. Открийте перфектната комбинация от стил, функционалност и комфорт и изживейте интензивни моменти на отдаденост и контрол.

Допълнителна информация:

  • MEO-XTRM - GoldenShower™ - Фетиш маска
  • Вдъхновена от израелските газови маски
  • Материал: Изработена от висококачествена гума и пластмаса.
  • Фуния: Сваляща се, лесна за почистване, специално проектирана за игрите Golden Shower.
  • Регулируеми ремъци за глава: Приспособява се към всеки размер на главата, осигурява сигурно и удобно прилягане.
  • Комфорт и безопасност: Здрави и издръжливи, с усъвършенстван дизайн за максимална функционалност.
  • Инструкции за грижа: Съхранявайте латексовите и гумените продукти по възможност на тъмно място. Защитеният от светлина шкаф е идеален, за да се предотврати избледняването и чупливостта, причинени от слънчевата светлина. Използвайте редовно латексов спрей или талк, за да поддържате качеството и външния вид на латексовите и гумените си дрехи.

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

MEO-XTRM - GoldenShower™ - Фетиш маска - жълта

MEO-XTRM - GoldenShower™ - Фетиш маска - жълта

Фетиш маската MEO-XTRM Golden Shower с фуния е изключителен BDSM аксесоар. Вдъхновена от класическите израелски газови маски, тази уникална фетиш маска предлага ненадминато изживяване за любителите на игрите със златен душ.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

30 други артикули от същата категория: