От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Sheets of San Francisco

Бюлетин

Sheets of San Francisco - Непромокаем чаршаф за легло - червен

Приятно мека, лесна за поддържане и издръжлива! Sheets of San Francisco Непромокаемите червени чаршафи от предлагат цялостна защита на леглото, като същевременно осигуряват максимален комфорт. Перфектни за вълнуващи нощи на необуздан секс, чаршафите предпазват леглото от течности и петна. И най-хубавото: след секс чаршафът ви глези с мечтан комфорт за сън.

Повече информация

10070/00

239,99 €


-40,00 €

199,99 €

плюс разходи за доставка

Време за доставка приблизително 7 дни

Повече информация

Приятно мека, лесна за поддържане и издръжлива! Sheets of San Francisco Непромокаемите червени чаршафи от предлагат широка защита (213 x 240 см) на леглото и осигуряват максимален комфорт. Перфектни за вълнуващи нощи на необуздан секс, чаршафите предпазват леглото от течности и петна. И най-хубавото от всичко: след секс чаршафът ще ви поглези с мечтан комфорт за сън.

.

Луксозно, водоустойчиво спално бельо за страстни нощи

Sheets of San Francisco означава луксозно, водоустойчиво спално бельо, което е специално разработено за интензивни и страстни нощи. Висококачественото спално бельо от е не само отблъскващо течностите, но и изключително издръжливо и лесно за поддържане. Благодарение на специалната технология "Fluidproof" те остават сигурно и здраво на мястото си, без да се изплъзват, дори по време на най-дивите приключения. Независимо дали по време на секс или вълнуваща сесия, спалното бельо от предлага перфектната защита за вашето легло и мебели. Sheets of San Francisco Sheets of San Francisco Sheets of San Francisco

Чаршафи от Сан Франциско: Приятно меки, лесни за поддържане и издръжливи на износване

Sheets of San Francisco Благодарение на дишащата си повърхност чаршафите и калъфките за възглавници от се усещат приятно меки върху кожата и надеждно отблъскват течностите. Sheets of San Francisco Отличната изработка гарантира дълъг експлоатационен живот и прави спалното бельо от идеалния избор за всеки, който цени функционалността и стила.

Различни размери, дизайни и цветове

Sheets of San Francisco Дългогодишната компания предлага изключителна селекция от водоустойчиво спално бельо в различни дизайни, които са перфектно съобразени с индивидуалните нужди. Sheets of San Francisco Независимо дали става въпрос за чаршаф, чаршаф с подплънки или калъфка за възглавница, то гарантира максимална защита и комфорт. В цветовете черно (елегантно), червено (чувствено) и бяло (класическо) висококачественото спално бельо се вписва стилно във всяка спалня и превръща всяка нощ в незабравимо преживяване. Sheets of San Francisco След употреба спалното бельо от може просто да се изпере в пералнята и бързо е готово за нова употреба!

Чаршафи от San Francisco: качество, което впечатлява

Sheets of San Francisco Изключителното качество на спалното бельо от е едновременно функционално и естетично. Идеални са за интензивен секс, без да се страхувате от петна по спалното бельо - както чаршафите, така и калъфките за възглавници са издръжливи на износване и приятно меки за кожата.

Налични размери за чаршафите и калъфките за възглавници

Големият чаршаф е с размери 2130 x 2400 мм и предлага достатъчно пространство за пълно покриване на леглото. Чаршафите се предлагат в следните размери: единично легло 900 x 1900 mm, двойно легло в Обединеното кралство 1400 x 1900 mm, кралски размер в Обединеното кралство 1500 x 2000 mm, суперкралски размер 1800 x 2000 mm, единично легло в ЕС 900 x 2000 mm, двойно легло в ЕС 1400 x 2000 mm, кралски размер в ЕС 1600 x 2000 mm. Калъфките за възглавници се предлагат в следните размери: стандартни 700 x 450 mm, кралски 850 x 450 mm, континентални квадратни 650 x 650 mm и големи квадратни 800 x 800 mm. Sheets of San Francisco Постелките от са подходящи за матраци с височина до 25 см.

Произведени във Великобритания

Sheets of San Francisco Една от изключителните характеристики на компанията е нейният ангажимент за местно производство на спално бельо. Производителят произвежда директно във Великобритания за европейския и вътрешния пазар. Това съзнателно решение не само осигурява работни места в региона, но и гарантира високо качество и бързи срокове на доставка.

Инструкции за пране на спално бельо от Sheets of San Francisco

Спалното бельо трябва да се пере при максимална температура 40°C на щадящ цикъл. Препоръчително е спалното бельо да се пере в торба за пране, за да се сведе до минимум протриването и възможните повреди, причинени от триенето с други текстилни материали. Не трябва да се използват омекотители за тъкани, тъй като те могат да влошат водоотблъскващите свойства на материала. След изпиране спалното бельо не трябва да се суши в сушилня. Вместо това се препоръчва сушене на въздух, в идеалния случай без пряка слънчева светлина.

Допълнителна информация:

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

Sheets of San Francisco - Непромокаем чаршаф за легло - червен

Sheets of San Francisco - Непромокаем чаршаф за легло - червен

Приятно мека, лесна за поддържане и издръжлива! Sheets of San Francisco Непромокаемите червени чаршафи от предлагат цялостна защита на леглото, като същевременно осигуряват максимален комфорт. Перфектни за вълнуващи нощи на необуздан секс, чаршафите предпазват леглото от течности и петна. И най-хубавото: след секс чаршафът ви глези с мечтан комфорт за сън.

Напишете свой собствен преглед

11 други артикули от същата категория: