От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Real Ass Play

Бюлетин

Beast - Дълъг butt plug

Открийте тайната защо мъжете и жените по света са обсебени от butt plug "Звяр"! Ако сте си мислили, че сте виждали всичко, значи не сте виждали този butt plug с "тайна функция". Този butt plug съчетава дизайн и функция, за да създаде наистина страхотно изживяване, което няма аналог. Не без основание нашите клиенти говорят за най-добрия butt plug в света.

Повече информация

3446/00

49,99 €


-10,00 €

39,99 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Открийте тайната защо мъжете и жените по света са обсебени от "Звяра"! Butt plug Ако сте си мислили, че сте виждали всичко, значи не сте виждали това с "тайната функция". Butt plug Това съчетава дизайн и функция, за да създаде едно наистина страхотно изживяване, което няма аналог. Butt plug Не без основание нашите клиенти го наричат най-добрия в света.

     

    butt plug Всеки детайл на "Звяра" е преживяване сам по себе си!

     

    butt plug "Звярът" предлага всичко, на което можете да се надявате от най-добрия анален секс, и първокласен : само впечатляващата му дължина от 30 см обещава особено дълбоко проникване. Благодарение на различните диаметри от 4 до 6,3 см "Звярът" ще ви отведе на пътешествие с интензивни усещания. Класическата глава на щепсела е само началото - вдлъбнатата част засилва аналната стимулация, която се увеличава със сферичното удебеляване до абсолютна кулминация, след като преминете тази точка.

     

    Защо ще ви хареса тази "тайна" функция:

     

    Истинският гениален ход е долната част на тапата, която действа като пружиниращ "амортисьор". Този детайл позволява дълбок и стимулиращ масаж дълбоко в ануса и директно върху простатата - помислете за динамичните движения при туъркинг, само че по-горещи, по-интензивни, голи и, разбира се, вертикални.

     

    butt plug Когато се возите на "Звяра" , "амортисьорът" показва пълната си сила. Той превръща движенията ви в интензивна, ритмична стимулация, която се разпространява дълбоко във вас. Сякаш яздите вълна, която ви катапултира до нови висоти на удоволствието с всяко ваше движение. Тази функция увеличава максимално усещането за проникване и гарантира, че всяко движение, всяко подновено проникване и всяка малка промяна в позицията ви се усещат интензивно. Точно като при истинския анален секс!

     

    butt plug Особено когато се качвате на , "амортисьорът" със своята откат предлага предимството, че стимулацията отива директно там, където е най-необходима, а именно дълбоко в аналния канал и, за мъжете, особено върху простатата.

     

    butt plug Накратко, пружиниращият "амортисьор" на апарата извежда аналната стимулация на съвсем ново ниво. Това не е само усещането за пълнота, което предлагат много анални тапи, но и динамичното, пулсиращо усещане, което възниква по време на активна употреба и създава уникално, интензивно усещане за удоволствие. Butt plug Тази характеристика прави "Звяра" незаменим за всеки, който иска да извлече максимума от аналните си приключения.

     

    butt plugОткрийте това, което превръща соловите сесии в райски преживявания!

     

    butt plug Независимо дали става дума за самостоятелен секс или за секс в двойка, "Звярът" осигурява незабравими кулминации. Той е изработен от висококачествен медицински силикон, който не само се усеща приятно копринен, но и е достатъчно гъвкав, за да достигне до всяка част на тялото ви. Butt plug В същото време е достатъчно твърд, за да бъде поставен удобно анално. Широката му засмукваща основа не само позволява използването на щепсела без ръце, но и осигурява сигурна защита срещу вкарване твърде дълбоко в ануса.

     

    butt plug Накратко: със "Звяра" не просто получавате - вие преживявате приключение от суперлативи, което нашите ентусиазирани клиенти описват като най-горещото нещо, което някога са изпитвали. Отдайте се на този секси звяр и изживейте мигове на удоволствие, каквито никога не сте изпитвали досега!

     

    Почистване и използване на щепсел за дупе Extremeo:

     

    • Лесен за използване: Поставянето на анален щепсел в ануса може да бъде красиво и приятно изживяване - особено ако знаете как да го направите правилно. За да улесните поставянето на аналната запушалка в ануса, препоръчваме нашия популярен спрей Extremeo. Краткото напръскване отпуска сфинктерния мускул. Това превръща поставянето на аналния щепсел в особено нежно удоволствие.

     

    • Правилният лубрикант и нашият Lube Shooter: Правилният лубрикант може да направи цялата разлика. При силиконовите продукти, като аналната запушалка Extremeo, трябва да избягвате използването на лубриканти на силиконова основа, тъй като те могат да повредят материала. Alphamale Вместо това препоръчваме лубриканти на водна основа, като например нашите Aquameo или Aqua. Те осигуряват приятно усещане и са безопасни за използване със силиконови тапи. Lube Shooter Апликатор за лубрикант или оптимизира изживяването с играчки за анален секс, като например тапи за дупе. Той позволява по-дълбоко и равномерно разпределение на лубриканта в аналния канал, което прави поставянето на тапата по-удобно и безопасно. Тъй като анусът не произвежда собствен лубрикант, достатъчният запас от лубрикант намалява триенето и риска от нараняване. Lube Shooter Освен това позволява чисто и прецизно прилагане, без да се разхищава лубрикант.

     

    • Почистване: Butt plug Вашият Extremeo трябва да се почиства старателно след всяка употреба. VERYCLEAN За цялостно и хигиенично почистване препоръчваме и нашия спрей. Butt plug Бързото напръскване гарантира, че Extremeo е винаги готов за следващото приключение.

     

    Допълнителна информация:

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Buena compra

    Estupendo. Jugar con el es muy divertido igual para mi, que para mi chica.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Fills Completely and makes me cum

    Took a while to work it in but once it got in it was incredible! When I ride it tip to base it makes me cum

    • 4 от 4 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    I love it.

    I use it every day at least once. Sometimes three times. It streches me so much I have one anal orgasam after another.

    • 4 от 4 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Sehr angenehmes biegbares Material .

    Saugnapf hält was er verspricht und die Grösse ist sehr angenehm. Was soll ich sagen ? Dildo macht definitiv großen Spass und erfüllt seinen Zweck. Würde ich jedem empfehlen und ist einen Kauf wert.

    • 3 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Beast - Дълъг butt plug

    Beast - Дълъг butt plug

    Открийте тайната защо мъжете и жените по света са обсебени от butt plug "Звяр"! Ако сте си мислили, че сте виждали всичко, значи не сте виждали този butt plug с "тайна функция". Този butt plug съчетава дизайн и функция, за да създаде наистина страхотно изживяване, което няма аналог. Не без основание нашите клиенти говорят за най-добрия butt plug в света.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: