От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

NEXUS

Бюлетин

Nexus Revo Air - Въртящ се вибратор на простатата със стимулация с въздушно налягане

Изпитайте върховния мъжки оргазъм с Nexus Revo Air! Иновативният вибратор за простатата е чудо на технологията и ви развлича с два мощни мотора и стимулация с въздушно налягане. Той прецизно масажира простатата и перинеума за незабравими простатни оргазми.

Повече информация

2972/00

169,99 €


-20,00 €

149,99 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Оргазмът на простатата е върховният мъжки оргазъм и с Nexus Revo Air ще го изпитвате отново и отново! Вибраторът за простатата Nexus Revo Air не е обикновен стимулатор на простатата, а истинско чудо на технологията! Със своя иновативен дизайн, два мощни мотора и стимулация с въздушно налягане, той е способен да масажира както простатата, така и перинеума - ерогенната зона между ануса и тестисите.

     

    Акценти:

     

    • Иновативен вибратор за простатата
    • Със стимулация чрез въздушно налягане
    • Въртящ се вал
    • 2 мощни мотора
    • 8 различни нива на вибрация
    • С дистанционно управление
    • Зареждане чрез USB
    • Удобен за тялото силикон

     

    Оргазмите на простатата са нещо като Светия Граал на мъжкото удоволствие. Те се предизвикват от стимулирането на простатната жлеза, която често се нарича "мъжката G-точка". При този оргазъм усещането за удоволствие отива далеч отвъд обичайното удоволствие, което повечето мъже познават. То се излъчва по целия корем и дори може да завладее цялото тяло. Някои мъже дори съобщават, че оргазмът на простатата може да бъде по-интензивен от обикновения оргазъм.

     

    Именно тук се намесва вибраторът за простатата Nexus Revo Air. Този вибратор за простатата не е обикновена секс играчка, а истинско чудо на технологията! Със своя иновативен дизайн и два мощни мотора той може да масажира както простатата, така и перинеума - ерогенната зона между ануса и тестисите.

     

    И сякаш това не е достатъчно, въртеливото движение на вала позволява постоянен и прецизен масаж на простатата. Освен това стимулацията с въздушно налягане осигурява допълнително усещане за изтръпване, което ви катапултира до невъобразими висоти на удоволствието. С осем различни нива на вибрация можете да регулирате интензивността според вкуса си.

     

    Но става още по-добре: редовната употреба на стимулатор на простатата може да има и ползи за здравето. Смята се, че масажът на простатата спомага за намаляване на риска от простатит, еректилна дисфункция и други проблеми с простатата.

     

    В обобщение, стимулирането на простатата с помощта на стимулатора на простатата Nexus Revo Air може да предизвика дълбоко и интензивно усещане за удоволствие, което далеч надхвърля това, което може да се постигне с традиционните сексуални практики. С вибратор за простатата като Nexus Revo Air е лесно да изследвате тази скрита точка на удоволствие и да изпитате интензивното удоволствие от оргазма на простатата.

     

    Накратко, с вибратор за простатата като Nexus Revo Air ще откриете изцяло ново измерение на удоволствието и ще изпитате оргазми, толкова интензивни, че ще ви оставят без думи. Изпробвайте го - вашата "мъжка G-точка" само чака да бъде открита!

     

    Как да използвам стимулатора на простатата Nexus Revo Air?

     

    Поставете Nexus Revo Air анално с малко лубрикант и усетете прекрасното разтягане на ануса и стимулация на простатата. Nexus Revo Air се задържа в правилната позиция и има масажиращ ефект чрез движенията на таза и контракциите на аналния сфинктер. Независимо дали с партньора си, или сами - изпробвайте го и изпитайте колко интензивен може да бъде оргазмът на простатата.

     

    Подробности за Nexus Revo Air от Nexus:

     

    Revo Air е иновативен вибратор за простатата с технология за въздушно налягане! Докато се наслаждавате на приятните вибрации и въртящия се вал вътре, активирате пулсиращите вълни на въздушното налягане, които стимулират чувствителния перинеум. Тази комбинация гарантира интензивен оргазъм, тъй като перинеумът съдържа много нервни окончания и често се забравя при стимулирането на мъжете. Revo Air променя това и извежда оргазма на простатата на следващото ниво. Стимулаторът е изработен от щадящ тялото силикон и се усеща мек и удобен. Можете да го използвате и във ваната или под душа, защото Revo Air е водоустойчив. Revo Air се управлява лесно с дистанционното управление, което има обхват до 8 метра. Стимулаторът на простатата и дистанционното управление могат да се презареждат чрез USB кабела, който е включен в комплекта.

     

    Стимулаторът на простатата трябва да се използва само с лубриканти на водна основа, като например Aquameo, тъй като лубрикантите на силиконова основа биха атакували материала. След употреба стимулаторът на простатата трябва да се почисти с малко вода и сапун. Нашият спрей VERYCLEAN също може да се използва за дезинфекция.

     

    Повече информация:

     

    • Nexus Revo Air
    • Въртящ се вибратор на простатата със стимулация чрез въздушно налягане
    • Дължина: 13,8 см
    • Дължина за поставяне: 10 см
    • Максимален диаметър: 3,4 см
    • Външен диаметър: 13,0 см
    • Водоустойчив
    • Материал: ABS, силикон
    • Цел на стимулация: анус, простата, перинеум
    • Интензивност на вибрациите: Променливи вибрации
    • Управление: Безжично дистанционно управление
    • Вибрация и пулсация
    • Време за работа: 60 мин
    • Презареждане чрез включения в комплекта USB кабел
    • Време за зареждане: 120 мин

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Best toy ever

    Been and tryed loads of toys to get me going and omg this is the one u should get still trying to get setting right but when i do wowwww powwwww have a great orgasm and so quick!!!!!!!

      Оценка 

      Je vous le recommande à 200%

      Livraison rapide, emballage impeccable.
      Produit conforme au descriptif et très très efficace.

        Оценка 

        Mega

        Mega Sexspielzeug, der absolute Hammer. Für jeden Mann empfehlenswert.

          Оценка 

          Increíble

          Tenía dudas si me gustaría un estimulador y me arrepiento de no haberlo comprado antes. Fácil de introducir y manejar, te puede hacer temblar entero. Puede ser más caro que otros modelos pero este merece la pena, gran inversión.

          • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

          Напишете свой собствен преглед

          Nexus Revo Air - Въртящ се вибратор на простатата със стимулация с въздушно налягане

          Nexus Revo Air - Въртящ се вибратор на простатата със стимулация с въздушно налягане

          Изпитайте върховния мъжки оргазъм с Nexus Revo Air! Иновативният вибратор за простатата е чудо на технологията и ви развлича с два мощни мотора и стимулация с въздушно налягане. Той прецизно масажира простатата и перинеума за незабравими простатни оргазми.

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          15 други артикули от същата категория: