От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Lube

Бюлетин

EROS UltraX fisting - 500 ml - Смазочен материал fisting

Нов

EROS UltraX fisting е сензационен fisting Лубрикант, който е специално разработен за специалните нужди на аналния секс и fisting разработен. Той предлага невероятно дълготрайно смазване, без да лепне или да изсъхва. EROS UltraX fisting не съдържа масла, мазнини и парфюми и има гладка консистенция за безопасна и удобна употреба.

Повече информация

10054/500

на разположение

Повече информация

EROS UltraX fisting - Лубрикантът от най-висок клас за интензивни анални сношения и fisting

EROS UltraX fisting е сензационен fisting Лубрикант, който е специално разработен за специалните нужди на аналното сношение и fisting разработен. Той предлага невероятно дълготрайно смазване без лепкавост или изсъхване. EROS UltraX fisting не съдържа масла, мазнини и парфюми и има гладка консистенция за безопасна и удобна употреба.

EROS UltraX Fisting: Отлична консистенция за максимален комфорт

EROS UltraX fisting е истинска находка за всички, които fisting Лубрикант от собствен клас. Той впечатлява от пръв поглед с уникалната си кадифена консистенция, която осигурява особено приятно плъзгане - абсолютна мечта за всички, които искат интензивно и дълготрайно удоволствие! Този fisting Лубрикант на водна и силиконова основа е просто невероятен! Остава невероятно гладък, без да залепва или изсъхва. EROS UltraX fisting е идеален за всички, които обичат интензивните анални сношения или взискателните практики като fisting любов. Благодарение на първокласния си състав, EROS UltraX fisting осигурява гладко и приятно изживяване. Накратко: EROS UltraX fisting е fisting Лубрикант, който работи надеждно дори по време на дълги сесии.

EROS UltraX Fisting: Перфектен за интензивен анален секс и fisting

Ако искате да изпробвате интензивно анално сношение и fisting искате да го изпробвате, едно нещо е сигурно: имате нужда от правилния лубрикант! fisting Лубрикант! Защото само с перфектния fisting Лубрикант като EROS UltraX fisting това ще бъде едно незабравимо и приятно преживяване. Той трябва да гарантира смазване над средното ниво и нежно нанасяне. Благодарение на хлъзгавата си, нелепкава текстура, той позволява нежно проникване, каквото не сте изпитвали досега. EROS UltraX fisting е идеалният избор за всеки, който fisting Които ценят оптималното смазване, за да избегнат нараняване или дискомфорт. Особено при тази интензивна сексуална практика е важно да се използва fisting Лубрикант като EROS UltraX fisting който гарантира смазване над средното ниво и нежно нанасяне.

Защо EROS UltraX fisting е идеалният fisting Лубрикант

EROS UltraX fisting е идеалният избор за всеки, който търси дълготрайна смазка, която е от съществено значение за интензивни сексуални практики като fisting е от съществено значение. Отличният, леко анестетичен ефект отпуска ануса и улеснява аналната дилатация, като намалява болката - абсолютна мечта за всеки, който обича да експериментира! На fisting Лубрикантът е без мирис, не капе и е напълно без масла, мазнини и парфюми. Той е не само приятен за употреба, но и безопасен за латексови презервативи. Това прави EROS UltraX fisting е идеален за всеки, който търси безопасно и комфортно фистинг изживяване.

EROS UltraX Fisting: перфектна консистенция и лесен за употреба

EROS UltraX fisting има перфектна консистенция, нито прекалено течна, нито прекалено гъста, идеална за нанасяне и по време на употреба. И най-хубавото е: чудесната смазка остава непроменена през цялото време! Можете да използвате fisting Да използвате лубриканта за по-дълъг период от време, в зависимост от вашите нужди. EROS UltraX fisting е просто идеален за дълги сесии, защото гарантира, че преживяването остава приятно и хлъзгаво, без да оставя лепкави следи по кожата.

EROS UltraX Fisting: 100% ИЗРАБОТЕН В ГЕРМАНИЯ

Абсолютно най-високо качество, на което можете да разчитате! EROS UltraX fisting е абсолютен топ продукт с най-високо качество, който се произвежда изцяло в Германия. От 1994 г. насам името EROS е символ на абсолютно иновативни и изключително надеждни продукти! Формулата на EROS UltraX fisting е просто идеална за всеки, който търси интензивно анално изживяване. С този fisting Лубрикант можете напълно да разчитате на безопасност, комфорт и дълготрайно удоволствие по време на секс.

Инструкции за употреба на EROS UltraX Fisting:

С EROS UltraX fisting ще изпитате интензивен анален секс и fisting както никога досега! Дълготрайният ефект и приятната консистенция гарантират безопасно и приятно приложение, което ще ви достави удоволствие. Просто нанесете достатъчно количество, за да постигнете желаната лубрикация - и започвате!

Допълнителна информация:

  • EROS UltraX fisting
  • fisting Лубрикант за анален полов акт, вагинален полов акт, анален фистинг и вагинален фистинг.
  • Произведено в Германия
  • Съдържание: 500 ml (16,91 фл. унции)
  • fisting Не нанасяйте лубриканта върху отворени рани или възпалена кожа.
  • Приложение: EROS UltraX fistingхибриден лубрикант за фистинг на силиконова и водна основа с пантенол, осигурява дълготрайна лубрикация без изсушаване. Той е водоразтворим, не съдържа масла, мазнини и парфюми, не оставя следи и е без мирис. Нанесете върху пениса, ануса или вагината според нуждите. EROS UltraX fisting е съвместим с латекс, може лесно да се измие със сапун и трябва да се съхранява на хладно и на място, недостъпно за деца. Избягвайте пряка слънчева светлина и затваряйте плътно след употреба.
  • Съставки и приложение: В състава на EROS UltraX fisting производителят се е погрижил да подбере висококачествени съставки, за да осигури безопасно и приятно изживяване. Подробна информация за съставките можете да намерите на опаковката и в това описание на продукта. Препоръчваме на потребителите с чувствителна кожа или известни алергии да тестват продукта върху малък участък от кожата, преди да го използват за първи път, за да се изключи възможна непоносимост. Ако не сте сигурни за съставките или тяхното действие, трябва да се консултирате с лекар или фармацевт.
  • Съставки (INCI): Аква (вода), глицерин, пропилен гликол, лаурет - 9, натриев акрилат / акрилоилдиметил таурат, диметиконол, изохексадекан, полисорбат 80, хидроксиетилцелулоза, феноксиетанол, етилхексилглицерин.

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

EROS UltraX fisting - 500 ml - Смазочен материал fisting

EROS UltraX fisting - 500 ml - Смазочен материал fisting

EROS UltraX fisting е сензационен fisting Лубрикант, който е специално разработен за специалните нужди на аналния секс и fisting разработен. Той предлага невероятно дълготрайно смазване, без да лепне или да изсъхва. EROS UltraX fisting не съдържа масла, мазнини и парфюми и има гладка консистенция за безопасна и удобна употреба.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

19 други артикули от същата категория: