От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

E-Stim Systems

Бюлетин

Електрод Tripple™ (малък) от E-Stim Systems

Малкият електрод Tripple™ предлага целенасочена и интензивна електростимулация както за начинаещи, така и за опитни потребители. С компактния си размер този електрод е идеален за прецизна анална и вагинална електростимулация. Идеален за всеки, който търси контролирано и приятно изживяване.

Повече информация

3936/00

на разположение

    Повече информация

    Малкият електрод Tripple™ предлага целенасочена и интензивна електростимулация както за начинаещи, така и за опитни потребители. С компактния си размер този електрод е идеален за прецизна анална и вагинална електростимулация. Идеален за всеки, който търси контролирано и приятно изживяване.

    Електродът Tripple™ е нещо много специално!

    Специалният дизайн превръща този електрод в един от най-иновативните методи за анална и вагинална електростимулация. С 20-годишен опит, многобройни тестове и бурно въображение E-Stim Systems

    е разработен електрод, който определено е различен и извежда електростимулацията на ново ниво. Ако традиционните BiPolar електроди с техните два контакта ви доставят толкова голямо удоволствие, представете си какво ще се случи, когато ви предложим нещо още по-добро. Новият дизайн на електрода Tripple™ се различава значително от класическите ни електроди:

    Електродът е с по-дебела шийка за по-добър захват в ануса или вагината, като същевременно е запазено изключителното сатенено покритие. Електродът Tripple™ се предлага в четири различни размера, така че всеки потребител може да намери перфектния размер. Независимо дали сте начинаещ, или професионалист, има размер, който да ви подхожда, за да можете да получите възможно най-доброто изживяване.

    Анална и вагинална електростимулация:

    Аналната и вагиналната електростимулация предлага уникален и интензивен вид стимулация, който превъзхожда конвенционалните методи. Целенасочените електрически импулси директно стимулират нервните окончания в тези чувствителни зони, което води до дълбоки, подобни на вълни усещания, които често се описват като изключително приятни и възбуждащи. Този вид стимулация може да бъде както нежна и релаксираща, така и интензивна и мощна, в зависимост от личните предпочитания и настройките на устройството за електростимулация. Друго предимство е възможността за прецизен контрол на интензивността и вида на стимулацията, което позволява персонализирано преживяване. За много хора електростимулацията открива нови измерения на удоволствието, тъй като е насочена към области на тялото и предизвиква усещания, които са трудни за постигане с конвенционалните методи.

    Електродът Tripple™ е специално разработен, за да издигне аналната и вагиналната електростимулация на ново ниво. Изразената област на шийката осигурява по-добро прилягане в ануса/вагината и позволява целенасочена стимулация. Трите контактни зони осигуряват равномерно разпределение на електрическите импулси, което води до по-интензивни и приятни усещания.

    Четири различни вида електростимулация:

    Четири вида електростимулация звучи сложно, но не е така - напротив, това е абсолютно брилянтно! Ето какви са възможностите:


    E-Stim Systems

     

    • Отгоре/отдолу: Електрически импулси между горната контактна точка и основата на електрода за стимулиране по цялата дължина.
    • Горна/средна част: Електрически импулси между горната контактна точка и центъра на електрода за по-фокусирано усещане в горната и средната част на тялото.
    • Център/основа: Електрическа стимулация между центъра и основата на електрода за по-дълбоко усещане в долните и средните области.
    • Конфигурация TriPhase: Използване на кабела TriPhase за много динамична електростимулация между трите контактни точки (горна, централна и долна).


    Универсални възможности за еротична електростимулация:

    Електродът Tripple™ е разработен специално за кабела TriPhase (артикул № 3810/00), но може да се използва и с едноканални или двуканални устройства и стандартни 4 мм кабели. В сравнение с конвенционалните BiPolar електроди, нашият електрод Tripple™ предлага повече възможности и опции. Възможни са няколко варианта на контакт с един канал: отгоре/отдолу, отгоре/отгоре и отдолу/отдолу.



    Когато използвате устройство за електростимулация с асиметрични изходи, различните кабелни връзки могат да доведат до различни усещания.Производителят ви обещава доживотна гаранция на продукта: Подобно на всички първокласни електроди отE-Stim Systems



    този електрод също се предлага с доживотна гаранция от производителя.Лесно почистване и поддръжка: Електродът може лесно да се почиства с топла вода и мек почистващ препарат или спрей VeryClean. За да се избегне повреждането на електрода, не трябва да се използват агресивни почистващи препарати. За по-обстойно почистване електродът може да се разглоби и отделните части да се почистят поотделно.



    При повторното сглобяване следвайте внимателно инструкциите на производителя.Това прави аналната или вагиналната електростимулация още по-забавна: За оптимално изживяване трябва да се използва нашият лубрикант на водна основа "ESHOCK". Този специален лубрикант гарантира лесно анално/вагинално поставяне и добра електропроводимост.

    Избягвайте на всяка цена лубриканти на силиконова или хибридна основа и имайте предвид, че презервативите не са съвместими с електродите на системата e-stim.Повече подробности:

    • Електрод Tripple™, малък
    • Тип: TriPolar
    • Обща дължина: 110 мм
    • Дължина за поставяне: 76 мм
    • Диаметър: 37,5 мм
    • Връзки: 3 x 4 мм връзки в основата
    • Гаранция: цял живот
    • Необходим е кабел 4 мм.
    • Може да се използва кабел с диаметър 4 мм/нисък профил.
    • Може да се използва трифазен кабел.
    • За използване с нашите устройства за електростимулация (като аксесоари се предлагат различни свързващи кабели и адаптери).
    • С изключителна доживотна гаранция от производителя.
    • Проектиран и произведен в Обединеното кралство в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея проблеми на безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, имат пейсмейкър или медицинско инфузионно устройство, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидер в областта на BDSM и електростимулацията!
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO. Всички други търговски марки и лога са собственост на съответните им собственици.

     

     

     

     

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Fantastic addition to anyone's collection

    In summary, this anal butt plug with electrostimulation is a fantastic addition to anyone's collection. Whether you're new to anal play or a seasoned enthusiast, it delivers an electrifying experience that you won't soon forget. It's well-designed, easy to use, and provides endless pleasure possibilities.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Електрод Tripple™ (малък) от E-Stim Systems

    Електрод Tripple™ (малък) от E-Stim Systems

    Малкият електрод Tripple™ предлага целенасочена и интензивна електростимулация както за начинаещи, така и за опитни потребители. С компактния си размер този електрод е идеален за прецизна анална и вагинална електростимулация. Идеален за всеки, който търси контролирано и приятно изживяване.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: