От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Crackstuffers

Бюлетин

Crackstuffers Felix - Голям дилдо, изработен от висококачествен силикон

Изключително дебелият (с диаметър 8,5 см) и дълъг 32 см вибратор Felix от Crackstuffers е тесен в началото и се разширява към основата, за да създаде изразено усещане за анална пълнота и максимално анално разтягане. Felix е перфектният голям вибратор от Crackstuffers за всеки, който иска да се наслади както на интензивно анално разтягане, така и на дълбоко проникване.

Повече информация

2270/00

на разположение

    Повече информация

    Crackstuffers Felix - Голям дилдо, изработен от висококачествен силикон

    Изключително дебелият (с диаметър 8,5 см) и дълъг 32 см вибратор Felix от Crackstuffers е тесен в началото и се разширява към основата, за да създаде изразено усещане за анална пълнота и максимално анално разтягане. Felix е перфектният голям вибратор от Crackstuffers за всеки, който иска да се наслади както на интензивно анално разтягане, така и на дълбоко проникване. Изработен от висококачествен първокласен силикон, вибраторът е особено впечатляващ със секси главичката си, която може да проникне дълбоко в ануса. Тази пухкава главичка и изразеното жилкуване осигуряват спираща дъха стимулация, а плоската основа на вибратора осигурява стабилност и комфорт. Силиконов вибратор, който е специално разработен за нашите клиенти, които искат да изпробват аналните си граници.

    Размери, които впечатляват:

    • Дължина: 32 см
    • Диаметър: 8,5 см
    • Дължина за поставяне: 27,5 см


    Какво прави големия вибратор Felix от Crackstuffers толкова уникален:

    Crackstuffers е известен с изключително качество и вибратори, които гарантират интензивно усещане за удоволствие. Дилдото Felix е не само голямо, синьо дилдо за разтягане на ануса, но и фантастично дилдо за много специална стимулация на аналния канал. Постоянно увеличаващият се диаметър осигурява прогресивно и интензивно анално разтягане, което позволява да се разгърне пълният потенциал на вибратора Felix. Висококачествената изработка от първокласен силикон гарантира не само реалистично усещане, но и дълъг експлоатационен живот.

    Crackstuffers - просто повече усещане!

    С Crackstuffers и MEO вече няма причина да не изследвате аналните си граници. Нашите продукти от първокласен силикон предлагат не само изключителна производителност, но и издръжливост и качество, които превръщат аналния секс в нещо специално.

    Перфектен материал за ненадминато удоволствие:

    Изключителното предимство на новите продукти Crackstuffers от първокласен силикон е тяхната мека и приятна за кожата текстура, която осигурява приятна, но интензивна стимулация. Висококачествените вибратори и анални тапи на Crackstuffers, изработени от ръчно изработен силикон, обработен с платина, предлагат не само впечатляваща гъвкавост, но и уникална издръжливост, която им осигурява дълъг експлоатационен живот. Продуктите на Crackstuffers са малко по-скъпи от конвенционалните индустриално масово произвеждани продукти, тъй като са старателно ръчно изработени от висококачествен първокласен силикон, обработен с платина. Този безопасен за храните материал предлага изключителна мекота, гъвкавост и издръжливост, които често липсват в промишлено произведените продукти. Всеки отделен продукт се тества и обработва внимателно, за да се гарантира най-високо качество и ненадминато изживяване. Резултатът е уникален продукт, който впечатлява не само с качеството си, но и с дълготрайността си.

    Моля, използвайте само смазочни материали на водна или хибридна основа:

    Важно е за тези продукти на Crackstuffers да се използват само смазочни материали на водна основа или нашите хибридни смазочни материали Glory Hole се използват. Трябва да се избягва използването на смазочни материали на силиконова основа, тъй като те могат да повредят висококачествения силиконов материал. Нашите смазочни материали на водна основа FuckBuddy и Glory Hole с пантенол и лаурет-9 осигуряват отлично смазване и грижа, без да увреждат материала.

    Допълнителна информация:

    • Crackstuffers Felix - Премиум силиконов анален вибратор
    • Продукт от серията MEO™ Crackstuffers, изработен от висококачествен силикон.
    • Материал: Ръчно изработен, платинено закален премиум силикон, безопасен за храните, без фталати и щадящ кожата.
    • Дилдата Crackstuffers са изработени от висококачествен, щадящ тялото силикон, който предлага фантастично усещане и хармонира перфектно с лубриканти на водна основа и хибридни лубриканти.
    • Дилдо или тапа от Crackstuffers x MEO означава анални секс играчки от най-високо качество, които се характеризират с ергономичност, издръжливост и безопасна употреба.
    • VERYCLEANПочистване Препоръчваме почистване с топла вода и препарат за почистване на играчки . За допълнителна хигиена и грижа след почистването нашият спрей Extremeo е идеалното допълнение.
    • Възможни комбинации: Sling В комбинация с възглавницата ASS UP или Fuck&Play , вибраторите Crackstuffers могат да се поставят особено удобно и изключително дълбоко.
    • За Crackstuffers: Crackstuffers е английска марка, която е специализирана в производството на вибратори и други анални секс играчки и е особено известна с големите, изключително големите и необичайно оформените си вибратори. Тези вибратори са специално разработени за напреднали потребители и любители на интензивната анална стимулация. Crackstuffers е най-известен със своите големи вибратори, които често са по-големи от повечето конвенционални вибратори на пазара, което позволява екстремни и интензивни преживявания. Crackstuffers предлага разнообразие от уникални дизайни, често специално предназначени за анална стимулация, включително вибратори със силно изразени глави, тесни валове и широки основи, които позволяват различни усещания.
    • Материали: Crackstuffers използва висококачествени, безопасни за тялото материали, като вибраторите обикновено са изработени от винил без фталати или висококачествен силикон, който е издръжлив и лесен за почистване. Марката е тясно свързана с общността LGBTQ+ и е особено популярна на гей сцената. Продуктите на Crackstuffers са съобразени с нуждите на тази общност и предлагат широка гама от вибратори, които са подходящи както за сингъли, така и за двойки. Всички продукти на Crackstuffers се произвеждат в Обединеното кралство, което гарантира високо качество и строг контрол по време на производствения процес. В допълнение към класическите вибратори, гамата на марката включва и други играчки за анален секс, като анални тапи, стимулатори на простатата и специални продукти за общността на фистинга. Crackstuffers се прочу със своите специални, често екстремни продукти и е предпочитана марка за всички, които търсят необикновени и интензивни анални преживявания.
    • MEO се гордее, че предлага пълната гама продукти на Crackstuffers. С дългогодишния ни опит, първокласното ни обслужване на клиентите и бързата и дискретна доставка гарантираме, че ще получите бързо и надеждно своите големи вибратори Crackstuffers. В MEO ще намерите най-добрите продукти за необикновени и интензивни преживявания - винаги с безопасността и качеството, които заслужавате.

     

    Crackstuffers Dildos

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Crackstuffers

    Ottimo. Finalmente ci divertiamo anche in modo diverso dal solito. Prodotto qualitativamente perfetto

    • 0 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Crackstuffers Felix - Голям дилдо, изработен от висококачествен силикон

    Crackstuffers Felix - Голям дилдо, изработен от висококачествен силикон

    Изключително дебелият (с диаметър 8,5 см) и дълъг 32 см вибратор Felix от Crackstuffers е тесен в началото и се разширява към основата, за да създаде изразено усещане за анална пълнота и максимално анално разтягане. Felix е перфектният голям вибратор от Crackstuffers за всеки, който иска да се наслади както на интензивно анално разтягане, така и на дълбоко проникване.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: