От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Crackstuffers

Бюлетин

Crackstuffers Fin - Силиконов анален вибратор - популярен в общността на фистинга

Fin от Crackstuffers е перфектният вибратор за всички, които искат да изследват аналните си граници - независимо дали става въпрос за напреднали потребители или за продължително обучение преди лягане fisting. С дължина от 25 см и голям диаметър от 6,5 см, дилдото Fin е точният размер за разтягане на ануса и изпитване на интензивно удоволствие.

Повече информация

2268/00

на разположение

    Повече информация

    Fin е идеалният вибратор за напреднали потребители и за обучение по префистинг!

    Fin от Crackstuffers е перфектният вибратор за всеки, който иска да изследва аналните си граници - както за напреднали потребители, така и за задълбочено обучение преди фистинг fisting. С дължина от 25 см и голям диаметър от 6,5 см, дилдото Fin е точният размер за разтягане на ануса и изпитване на интензивно удоволствие.

    Перфектен за сядане и игра с него:

    Благодарение на плоската си основа, дилдото Fin от Crackstuffers е идеално за сядане и вкарване на дилдото дълбоко в ануса. Меките жлебове под изпъкналия гланц осигуряват допълнителна стимулация и превръщат всяко влизане и излизане в удоволствие. Независимо дали става въпрос за ежедневна игра или за по-интензивна сесия - Fin никога няма да ви разочарова.

    Размери, които вдъхновяват:

    • Дължина: 25 см
    • Диаметър: 6,5 см
    • Дължина за поставяне: 22 см


    Защо синият вибратор Fin от Crackstuffers се купува толкова често:

    Fin не е просто анален вибратор - това е висококачествена секс играчка, която се отличава с първокласна изработка и първокласен силиконов материал. Комбинацията от размер, меки издатини и плоска основа го прави едно от най-популярните дилда в нашата гама. Той е идеален за всеки, който иска да подобри аналните си умения и едновременно с това да се наслади на високо ниво на стимулация.

    Особено популярен в сцената на фистинга:

    Дилдото Fin от Crackstuffers е особено популярно в общността на фистинга, тъй като е идеално за практикуване преди фистинг сесия. Неговият размер и нежни канали помагат за постепенното разтягане на ануса, което е идеална подготовка за фистинг сесия. След тренировката с вибратора Fin анусът остава загрят, добре разтегнат и широко отворен, което прави фистинг преживяването още по-интензивно и приятно. Меките жлебове под главичката осигуряват допълнителна стимулация, осигурявайки допълнително удоволствие при всяко движение. Те са перфектно разположени, за да стимулират интензивно ануса при всяка употреба.

    Crackstuffers - просто повече усещане!

    С Crackstuffers и MEO вече няма причина да не разширявате аналните си граници. Нашите първокласни силиконови продукти предлагат не само изключителна производителност, но и издръжливост и качество, които превръщат аналния секс в нещо специално.

    Перфектен материал за ненадминато удоволствие:

    Изключителното предимство на новите продукти Crackstuffers, изработени от първокласен силикон, е тяхната мека, приятна за кожата текстура, която осигурява приятна, но интензивна стимулация. Висококачествените вибратори и анални тапи на Crackstuffers, изработени от ръчно изработен, изсушен с платина силикон, предлагат не само впечатляваща гъвкавост, но и ненадмината издръжливост. Продуктите на Crackstuffers са малко по-скъпи от конвенционалните индустриално масово произвеждани продукти, тъй като са старателно ръчно изработени от висококачествен, платинено изсушен първокласен силикон. Този безопасен за храните материал предлага изключителна мекота, гъвкавост и издръжливост, които често липсват в промишлено произведените продукти. Всеки отделен продукт се тества и обработва внимателно, за да се гарантира най-високо качество и ненадминато изживяване. Резултатът е уникален продукт, който впечатлява не само с качеството си, но и с дълготрайността си.

    Моля, използвайте само лубриканти на водна основа или хибридни лубриканти:

    Важно е за силиконовите продукти на Crackstuffers да се използват само лубриканти на водна основа или нашият хибриден лубрикант Glory Hole трябва да се използват. Трябва да се избягват смазочни материали на силиконова основа, тъй като те могат да повредят висококачествения силиконов материал. Нашите смазочни материали на водна основа FuckBuddy и Glory Hole с пантенол и лаурет-9 осигуряват отлично смазване и грижа, без да увреждат материала.

    Допълнителна информация:

    • Crackstuffers Fin - Премиум силиконов анален вибратор
    • Продукт от серията MEO™ Crackstuffers, изработен от висококачествен силикон.
    • Материал: Ръчно изработен, платинено закален премиум силикон, безопасен за храните, без фталати и щадящ кожата.
    • Дилдата Crackstuffers са изработени от висококачествен, щадящ тялото силикон, който предлага фантастично усещане и хармонира перфектно с лубриканти на водна основа и хибридни лубриканти.
    • Дилдо или тапа от Crackstuffers x MEO означава анални секс играчки от най-високо качество, които се характеризират с ергономичност, издръжливост и безопасна употреба.
    • VERYCLEANПочистване Препоръчваме почистване с топла вода и препарат за почистване на играчки .
    • Възможни комбинации: Sling В комбинация с възглавницата ASS UP или Fuck&Play , вибраторите Crackstuffers могат да се поставят особено удобно и изключително дълбоко.
    • За Crackstuffers: Crackstuffers е английска марка, която е специализирана в производството на вибратори и други анални секс играчки и е особено известна с големите, изключително големите и необичайно оформените си вибратори. Тези вибратори са специално разработени за напреднали потребители и любители на интензивната анална стимулация. Crackstuffers е най-известен със своите големи вибратори, които често са по-големи от повечето конвенционални вибратори на пазара, което позволява екстремни и интензивни преживявания. Crackstuffers предлага разнообразие от уникални дизайни, често специално предназначени за анална стимулация, включително вибратори със силно изразени глави, тесни валове и широки основи, които позволяват различни усещания.
    • Материали: Crackstuffers използва висококачествени, безопасни за тялото материали, като вибраторите обикновено са изработени от винил без фталати или висококачествен силикон, който е издръжлив и лесен за почистване. Марката е тясно свързана с общността LGBTQ+ и е особено популярна на гей сцената. Продуктите на Crackstuffers са съобразени с нуждите на тази общност и предлагат широка гама от вибратори, които са подходящи както за сингъли, така и за двойки. Всички продукти на Crackstuffers се произвеждат в Обединеното кралство, което гарантира високо качество и строг контрол по време на производствения процес. В допълнение към класическите вибратори, гамата на марката включва и други играчки за анален секс, като анални тапи, стимулатори на простатата и специални продукти за общността на фистинга. Crackstuffers се прочу със своите специални, често екстремни продукти и е предпочитана марка за всички, които търсят необикновени и интензивни анални преживявания.
    • MEO се гордее, че предлага пълната гама продукти на Crackstuffers. С дългогодишния ни опит, първокласното ни обслужване на клиентите и бързата и дискретна доставка гарантираме, че ще получите бързо и надеждно своите големи вибратори Crackstuffers. В MEO ще намерите най-добрите продукти за необикновени и интензивни преживявания - винаги с безопасността и качеството, които заслужавате.

     

    Crackstuffers Dildos

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    The soft ridges below his head will give you lots of pleasure!

    Fin is great for beginners, or just for daily play to open up. With a flat base, he’s perfect for squatting on and bouncing away. The soft ridges below his head will give you lots of pleasure!

      Напишете свой собствен преглед

      Crackstuffers Fin - Силиконов анален вибратор - популярен в общността на фистинга

      Crackstuffers Fin - Силиконов анален вибратор - популярен в общността на фистинга

      Fin от Crackstuffers е перфектният вибратор за всички, които искат да изследват аналните си граници - независимо дали става въпрос за напреднали потребители или за продължително обучение преди лягане fisting. С дължина от 25 см и голям диаметър от 6,5 см, дилдото Fin е точният размер за разтягане на ануса и изпитване на интензивно удоволствие.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: