От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Crackstuffers

Бюлетин

Crackstuffers Smooth Buddy Expander - Двойният вибратор XXL за екстремни Anal Depth Play

Сайтът Crackstuffers Smooth Buddy Expander е идеалният двоен дилдо XXL за всеки, който желае дълбока анална стимулация и прогресивно анално разтягане. С впечатляващата си дължина от 55 см този изключително дълъг двоен вибратор е създаден, за да предефинира границите на аналната устойчивост.

Повече информация

129,99 €


-20,00 €

109,99 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Crackstuffers Smooth Buddy Expander - Двойният вибратор XXL за екстремни Anal Depth Play

    На Crackstuffers Smooth Buddy Expander е идеалният двоен вибратор XXL за всеки, който желае дълбока анална стимулация и прогресивно анално разтягане. С впечатляващата си дължина от 55 см този изключително дълъг двоен вибратор е създаден, за да предефинира границите на аналната устойчивост.

    Изключително дълбока анална стимулация за начинаещи и професионалисти:

    На Crackstuffers Smooth Buddy Expander се предлага в различни диаметри, което го прави идеален както за начинаещи, така и за опитни професионалисти. Гъвкавият материал се адаптира перфектно към вътрешната анатомия и осигурява нежна, но интензивна стимулация. Благодарение на гладката си повърхност двойният вибратор се поставя лесно въпреки спиращия дъха му размер и няма да можете да чакате да изследвате по-дълбоките области на тялото си.

    На Crackstuffers Smooth Buddy Expander е идеален за игра за двама:

    Споделянето може да бъде толкова забавно! Тъй като двата края на този XXL двоен вибратор са идентични, можете да го използвате Crackstuffers Smooth Buddy Expander с партньора си по едно и също време. Независимо дали споделяте двойния вибратор, когато и двамата лежите по гръб, или си търкате взаимно задниците, този дълъг двоен вибратор осигурява ненадминато изживяване.

    Защо Crackstuffers Smooth Buddy Expander е идеален за Anal Depth Play е:

    Anal Depth Play е предизвикателство, което изисква както физическа, така и умствена отдаденост. На Crackstuffers Smooth Buddy Expander е особено подходящ за този вид стимулация поради изключителната си дължина и чудесно гладък и гъвкав материал. Дължината от 55 см позволява дълбоко проникване в тялото, а различните диаметри позволяват персонализиране според личния напредък. Благодарение на гъвкавия материал двойният вибратор XXL се адаптира перфектно към вътрешните контури на тялото, което улеснява проникването и същевременно стимулира аналните стени. Това превръща всеки сантиметър от проникването в интензивно преживяване, което осигурява прогресивно анално разтягане и невероятно удовлетворение.

    Пет размера на Crackstuffers Smooth Buddy Expanderкоито ще ви впечатлят:


    Crackstuffers Smooth Buddy Expander се предлага в пет различни размера, за да отговаря на различните нужди и преживявания:

    • Диаметър 4 см, дължина 55 см
    • Диаметър 5 см, дължина 55 см
    • Диаметър 6 см, дължина 55 см
    • Диаметър 7 см, дължина 55 см
    • Диаметър 8 см, дължина 55 см


    Съвместим с всички обичайни смазочни материали от MEO:

    На Crackstuffers Smooth Buddy Expander е висококачествен продукт от серията Crackstuffers x MEO™ и е изработен от издръжлив и щадящ кожата материал. Съвместим е с всички видове лубриканти, включително лубриканти на водна основа, на силиконова основа и хибридни лубриканти като GloryHole от MEO. VERYCLEAN За почистването се препоръчва топла вода и препарат за почистване на играчки. Спреят Extremeo улеснява още повече вкарването и осигурява още по-интензивно изживяване.

    Допълнителна информация:

    • Crackstuffers Smooth Buddy Expander - XXL двоен вибратор за екстремно удоволствие Anal Depth Play
    • Висококачествен продукт от серията Crackstuffers на MEO™.
    • Материал: винил, без фталати, лесен за почистване и щадящ кожата.
    • Секс играчките Crackstuffers са изработени от висококачествен винил, който се усеща добре в ръката и работи отлично с всички лубриканти.
    • Дилдото или тапата от Crackstuffers x MEO означава анални секс играчки от най-високо качество.
    • Дилдата и аналните тапи на Crackstuffers са изработени от щадящи кожата материали, които се поддържат лесно и са напълно съвместими с лубриканти на водна и силиконова основа, както и с хибридни лубриканти като GloryHole от MEO.
    • Почистване: VERYCLEAN Препоръчва се използването на топла вода и препарат за почистване на играчки.
    • Спреят Extremeo прави поставянето още по-лесно. Sling В комбинация с възглавницата ASS UP или Fuck&Play , вибраторите Crackstuffers могат да се поставят особено удобно и изключително дълбоко.
    • Crackstuffers е английска марка, специализирана в производството на вибратори и други анални секс играчки, която е особено известна с големите, изключително големите и необичайно оформените си вибратори. Тези вибратори са специално разработени за напреднали потребители и любители на интензивната анална стимулация. Crackstuffers е най-известен със своите големи вибратори, които често са по-големи от повечето конвенционални вибратори на пазара, което позволява екстремни и интензивни преживявания. Crackstuffers предлага разнообразие от уникални дизайни, често специално създадени за анална стимулация, включително вибратори със силно изразени глави, тесни дръжки и широки основи, които позволяват различни усещания. Crackstuffers използва висококачествени, безопасни за тялото материали, като вибраторите обикновено са изработени от здраво PVC, което не съдържа фталати и е издръжливо и лесно за почистване. Марката е тясно свързана с общността LGBTQ+ и е особено популярна на гей сцената. Продуктите на Crackstuffers са съобразени с нуждите на тази общност и предлагат широка гама от вибратори, които са подходящи както за единични, така и за двойки. Всички продукти на Crackstuffers се произвеждат в Обединеното кралство, което гарантира високо качество и строг контрол по време на производствения процес. В допълнение към класическите вибратори, гамата на марката включва и други играчки за анален секс, като анални тапи, стимулатори на простатата и специални продукти за общността на фистинга. Crackstuffers се прочу със своите специални, често екстремни продукти и е предпочитана марка за всички, които търсят необикновени и интензивни анални преживявания.
    • MEO се гордее, че предлага пълната гама продукти на Crackstuffers. С нашия дългогодишен опит, първокласно обслужване на клиентите и бърза, дискретна доставка, ние гарантираме, че ще получите вашите големи вибратори Crackstuffers бързо и надеждно. В MEO ще намерите най-добрите продукти за необикновени и интензивни преживявания - винаги с безопасността и качеството, които заслужавате.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Fantastico da usare in coppia bello div

    Fantastico da usare in coppia bello div

      Оценка 

      Buddy Expander

      You're sure to make a lot of friends with this Buddy Expander. Smooth textured and a breeze to insert, these toys will help you and your buddy fill your sphincters. Works great when lying on your back and grinding into each other or bent over racing to the center.

        Оценка 

        For those wanting to play deep

        For those wanting to play deep and stretch over time, these are sure to please. Use them solo or with a buddy, and you can both stretch and work your way up to the largest Expander! Works well when on your backs and you're grinding each others arses. Smooth to allow easy access in, you won’t want to pull it out.

        • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.

        Напишете свой собствен преглед

        Crackstuffers Smooth Buddy Expander - Двойният вибратор XXL за екстремни Anal Depth Play

        Crackstuffers Smooth Buddy Expander - Двойният вибратор XXL за екстремни Anal Depth Play

        Сайтът Crackstuffers Smooth Buddy Expander е идеалният двоен дилдо XXL за всеки, който желае дълбока анална стимулация и прогресивно анално разтягане. С впечатляващата си дължина от 55 см този изключително дълъг двоен вибратор е създаден, за да предефинира границите на аналната устойчивост.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: