От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Crackstuffers

Бюлетин

Crackstuffers Double Butt - butt plug Синьото, което всички обичат

Сайтът Crackstuffers Double Buttbutt plug е с форма на топка, която осигурява максимално удоволствие при всяко поставяне и изваждане от ануса. С четирите си различни размера тя изпълняваCrackstuffers Double Butt изпълнява всички анални фантазии и предлага по нещо за всеки, независимо дали е начинаещ или напреднал.

Повече информация

79,99 €


-20,00 €

59,99 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Crackstuffers Double Butt - butt plug Синьото, което всички обичат!

    На Crackstuffers Double Buttbutt plug е с форма на топче, което осигурява максимално удоволствие при всяко поставяне и изваждане от ануса. С четирите си различни размера тя изпълняваCrackstuffers Double Butt изпълнява всички анални фантазии и предлага по нещо за всеки, независимо дали е начинаещ или напреднал. Butt plug Този Crackstuffers може да бъде пристрастяващ - след като опитате един от по-малките размери, скоро ще пожелаете още, чак до XL версията с впечатляващ диаметър от 8 см.

    Интензивна стимулация при всяка употреба:

    На Crackstuffers Double Butt осигурява пълна, задоволителна стимулация при всяко поставяне и изваждане. Сферичната структура на този дилдо Crackstuffer е проектирана така, че да стимулира оптимално ануса и да създава интензивно усещане за анално разтягане. Независимо дали използвате Crackstuffers Double Buttbutt plug самостоятелно или с партньор, това ще ви възбужда отново и отново.

    Различни размери за всякакви нужди:

    Crackstuffers Double Butt се предлага в четири различни размера, така че всеки да може да намери идеалното решение за своите нужди:

    • Малък: 18 см дължина, 5,5 см диаметър
    • Среден: дължина 20 см, диаметър 6 см
    • Голям: 23 см дължина, 7 см диаметър
    • Голям: 25 см дължина, 8 см диаметър


    Тези размери правят Crackstuffers Double Butt универсална запушалка, която се адаптира перфектно към различните желания и осигурява интензивна анална стимулация във всеки размер.

    Защо нашите клиенти обичат Crackstuffers Double Butt обичат:

    Нашите клиенти обичат Crackstuffers Double Butt заради неговата универсалност и интензивната стимулация, която осигурява. Сферичната структура осигурява невероятно усещане за пълно анално запълване, а различните размери гарантират, че всеки мъж и жена могат да намерят подходящия вид стимулация. На Crackstuffers Double Buttbutt plug е идеален за всеки, който търси интензивно и особено задоволително анално изживяване.

    Съвместим с всички обичайни лубриканти от MEO:

    The Crackstuffers Double Butt е висококачествен продукт от серията Crackstuffers x MEO™ и е изработен от издръжлив, щадящ кожата материал. Съвместим е с всички видове лубриканти, включително лубриканти на водна основа, на силиконова основа и хибридни лубриканти като GloryHole от MEO. VERYCLEAN За почистване се препоръчва топла вода и почистващ препарат за играчки. Спреят Extremeo улеснява още повече вкарването и осигурява още по-интензивно изживяване.

    Допълнителна информация:

    • Crackstuffers Double Butt - Анална тапа
    • Висококачествен продукт от серията MEO™ Crackstuffers
    • Материал: винил, без фталати, лесен за почистване и щадящ кожата
    • Секс играчките Crackstuffers са изработени от висококачествен винил, който се усеща добре в ръката и работи отлично с всички лубриканти.
    • Дилдото или тапата от Crackstuffers x MEO означават анални секс играчки от най-високо качество.
    • Дилдата и аналните тапи на Crackstuffers са изработени от щадящи кожата материали, които се поддържат лесно и са напълно съвместими с лубриканти на водна и силиконова основа, както и с хибридни лубриканти като GloryHole от MEO.
    • Почистване: VERYCLEAN Препоръчва се използването на топла вода и препарат за почистване на играчки.
    • Спреят Extremeo прави поставянето още по-лесно. Sling В комбинация с възглавницата ASS UP или Fuck&Play , вибраторите Crackstuffers могат да се поставят особено удобно и изключително дълбоко.
    • Crackstuffers е английска марка, специализирана в производството на вибратори и други анални секс играчки, която е особено известна с големите, изключително големите и необичайно оформените си вибратори. Тези вибратори са специално разработени за напреднали потребители и любители на интензивната анална стимулация. Crackstuffers е най-известен със своите големи вибратори, които често са по-големи от повечето конвенционални вибратори на пазара, което позволява екстремни и интензивни преживявания. Crackstuffers предлага разнообразие от уникални дизайни, често специално разработени за анална стимулация, включително вибратори със силно изразени глави, тесни дръжки и широки основи, които позволяват различни усещания. Crackstuffers използва висококачествени, безопасни за тялото материали, като вибраторите обикновено са изработени от здраво PVC, което не съдържа фталати и е издръжливо и лесно за почистване. Марката е тясно свързана с общността LGBTQ+ и е особено популярна на гей сцената. Продуктите на Crackstuffers са съобразени с нуждите на тази общност и предлагат широка гама от вибратори, които са подходящи както за единични, така и за двойки. Всички продукти на Crackstuffers се произвеждат в Обединеното кралство, което гарантира високо качество и строг контрол по време на производствения процес. В допълнение към класическите вибратори, гамата на марката включва и други играчки за анален секс, като анални тапи, стимулатори на простатата и специални продукти за общността на фистинга. Crackstuffers се прочу със своите специални, често екстремни продукти и е предпочитана марка за всички, които търсят необикновени и интензивни анални преживявания.
    • MEO се гордее, че предлага пълната гама продукти на Crackstuffers. С нашия дългогодишен опит, първокласно обслужване на клиентите и бърза, дискретна доставка, ние гарантираме, че ще получите вашите големи вибратори Crackstuffers бързо и надеждно. В MEO ще намерите най-добрите продукти за необикновени и интензивни преживявания - винаги с безопасността и качеството, които заслужавате.

     

     

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Piacevole

    Ho preso la misura più piccola essendo un po' restìa per il sesso anale, e devo dire che non ho avuto nessun problema ne dolore nell'inserirlo e toglierlo (ovviamente con il lubrificante). Piacevole averlo dentro durante il rapporto vaginale, amplifica le sensazioni

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    For the full feeling ...

    Great to tease on the way in and out, you will be wanting more, and bigger...

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Crackstuffers Double Butt - butt plug Синьото, което всички обичат

    Crackstuffers Double Butt - butt plug Синьото, което всички обичат

    Сайтът Crackstuffers Double Buttbutt plug е с форма на топка, която осигурява максимално удоволствие при всяко поставяне и изваждане от ануса. С четирите си различни размера тя изпълняваCrackstuffers Double Butt изпълнява всички анални фантазии и предлага по нещо за всеки, независимо дали е начинаещ или напреднал.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: