От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Crackstuffers

Бюлетин

Crackstuffers Balls Deep - Перфектната комбинация от вибратор и анални мъниста

Сайтът Crackstuffers Balls Deep е идеалната комбинация от вибратор и анални топчета, перфектна за всеки, който търси интензивни анални преживявания. Уникалната форма на Crackstuffers Balls Deep осигурява изключителна стимулация, която може да засили многократно всеки оргазъм.

Повече информация

1503/00

139,99 €


-40,00 €

99,99 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Сайтът Crackstuffers Balls Deep е идеалната комбинация от вибратор и анални топчета, перфектна за всеки, който търси интензивни анални преживявания. Уникалната форма на Crackstuffers Balls Deep осигурява изключителна стимулация, която може да засили многократно всеки оргазъм. С екстремна дължина от 51 см и диаметър от 6 см, този вибратор на Crackstuffers предлага ненадминато усещане за пълнота и разтегливост, осигурявайки максимална стимулация при всяко анално поставяне и изваждане.

    Интензивно анално приключение с всяко поставяне и изваждане:

    Crackstuffers Balls Deep е проектиран така, че всяко топче се плъзга нежно в ануса по време на вкарването и след това осигурява много интензивно усещане при изваждането от ануса. Топчетата са с леко крушовидна форма и заострени за по-добро вкарване в ануса, което улеснява проникването и засилва усещането при изваждане от ануса. Тази уникална форма на Crackstuffers Balls Deep осигурява изключителна стимулация, която може да засили многократно всеки оргазъм.

    Перфектният дизайн за максимално удоволствие:

    Поставете топче по топче на Crackstuffers Balls Deep вкарването и след това бавното изтегляне създава ненадминато усещане за анална стимулация. Този дилдо на Crackstuffers е идеален за всеки, който търси максимална анална тръпка. А ако обичате да е изключително интензивно, можете да поставите вибратор или пенис след четирите дебели топчета, за да направите изживяването съвършено.

    Размери на Crackstuffer Balls Deep:

    • Дължина: 51 см
    • Диаметър: 6 см


    Тези размери правят Crackstuffers Balls Deep един от най-дългите и най-добри вибратори с топки на пазара, идеален за опитни потребители, които търсят екстремна анална стимулация.

    Защо клиентите обичат Crackstuffers Balls Deep обичат:

    Нашите клиенти обичат Crackstuffers Balls Deep заради уникалната му комбинация от вибратор и анални топчета. Крушовидните топчета улесняват поставянето и осигуряват интензивно усещане при изваждане, а дължината и диаметърът на вибратора Crackstuffer осигуряват усещане за максимална пълнота. Тези характеристики правят Crackstuffers Balls Deep незаменима играчка за всеки, който търси екстремни анални преживявания.

    Съвместим с всички обичайни лубриканти от MEO:

    На Crackstuffers Balls Deep е висококачествен продукт от серията Crackstuffers x MEO™ и е изработен от издръжлив и щадящ кожата материал. Съвместим е с всички видове лубриканти, включително лубриканти на водна основа, на силиконова основа и хибридни лубриканти като GloryHole от MEO. VERYCLEAN За почистването се препоръчва топла вода и препарат за почистване на играчки. Спреят Extremeo улеснява още повече вкарването и осигурява още по-интензивно изживяване.

    Допълнителна информация:

    • Crackstuffers Balls Deep
    • Висококачествен продукт от серията MEO™ Crackstuffers
    • Материал: Винил, без фталати, лесен за поддържане и щадящ кожата
    • Секс играчките Crackstuffers са изработени от висококачествен винил, който се усеща добре в ръката и работи отлично с всички лубриканти.
    • Дилдо или тапа от Crackstuffers x MEO означава анални секс играчки от най-високо качество.
    • Дилдата и аналните тапи на Crackstuffers са изработени от щадящи кожата материали, които се поддържат лесно и са напълно съвместими с лубриканти на водна и силиконова основа, както и с хибридни лубриканти като GloryHole от MEO.
    • Почистване: VERYCLEAN Препоръчва се използването на топла вода и препарат за почистване на играчки.
    • Спреят Extremeo прави поставянето още по-лесно. Sling В комбинация с възглавницата ASS UP или Fuck&Play , вибраторите Crackstuffers могат да се поставят особено удобно и изключително дълбоко.
    • Crackstuffers е английска марка, специализирана в производството на вибратори и други анални секс играчки, която е особено известна с големите, изключително големите и необичайно оформените си вибратори. Тези вибратори са специално разработени за напреднали потребители и любители на интензивната анална стимулация. Crackstuffers е най-известен със своите големи вибратори, които често са по-големи от повечето конвенционални вибратори на пазара, което позволява екстремни и интензивни преживявания. Crackstuffers предлага разнообразие от уникални дизайни, често специално създадени за анална стимулация, включително вибратори със силно изразени глави, тесни дръжки и широки основи, които позволяват различни усещания. Crackstuffers използва висококачествени, безопасни за тялото материали, като вибраторите обикновено са изработени от здраво PVC, което не съдържа фталати и е издръжливо и лесно за почистване. Марката е тясно свързана с общността LGBTQ+ и е особено популярна на гей сцената. Продуктите на Crackstuffers са съобразени с нуждите на тази общност и предлагат широка гама от вибратори, които са подходящи както за единични, така и за двойки. Всички продукти на Crackstuffers се произвеждат в Обединеното кралство, което гарантира високо качество и строг контрол по време на производствения процес. В допълнение към класическите вибратори, гамата на марката включва и други играчки за анален секс, като анални тапи, стимулатори на простатата и специални продукти за общността на фистинга. Crackstuffers се прочу със своите специални, често екстремни продукти и е предпочитана марка за всички, които търсят необикновени и интензивни анални преживявания.
    • MEO се гордее, че предлага пълната гама продукти на Crackstuffers. С нашия дългогодишен опит, първокласно обслужване на клиентите и бърза, дискретна доставка, ние гарантираме, че ще получите вашите големи вибратори Crackstuffers бързо и надеждно. В MEO ще намерите най-добрите продукти за необикновени и интензивни преживявания - винаги с безопасността и качеството, които заслужавате.

     

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Absolut geil

    Absolut geil, fantastisches Toy. Tolle Größen!!!!!!

      Оценка 

      Take them all, then maybe a cock too

      See how many balls you can take, then pull it out! Go for the gape... The balls taper slightly for easy entry, but more of a bump on exit for teasing. Take them all, then maybe a cock too, fill yourself up.

        Напишете свой собствен преглед

        Crackstuffers Balls Deep - Перфектната комбинация от вибратор и анални мъниста

        Crackstuffers Balls Deep - Перфектната комбинация от вибратор и анални мъниста

        Сайтът Crackstuffers Balls Deep е идеалната комбинация от вибратор и анални топчета, перфектна за всеки, който търси интензивни анални преживявания. Уникалната форма на Crackstuffers Balls Deep осигурява изключителна стимулация, която може да засили многократно всеки оргазъм.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: