От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Crackstuffers

Бюлетин

Crackstuffers Big Cal - butt plug XL за екстремно анално разтягане

С впечатляващ диаметър от 9 см и дължина от 35 см, този вибратор на Crackstuffers е специално разработен за екстремно анално разтягане. Резултатите са ясно видими след кратко време и правят Crackstuffers Big Cal първия избор за опитни потребители, които търсят интензивен и бърз напредък в аналното разширяване.

Повече информация

1502/00

149,99 €


-20,00 €

129,99 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Сайтът Crackstuffers Big Calbutt plug е идеален за всеки, който търси екстремно анално разтягане. С впечатляващ диаметър от 9 см и дължина от 35 см, този вибратор на Crackstuffers е специално разработен за екстремно анално разтягане. Резултатите са ясно видими след кратко време и правятCrackstuffers Big Cal първия избор за опитни потребители, които търсят интензивен и бърз напредък в аналното разширяване.

    Екстремно анално разширяване за максимални резултати:

    На Crackstuffers Big Cal се характеризира с внушителния си размер, теглото си (почти 2 kg) и специалната си форма, която позволява екстремно разширяване на аналния канал. Butt plug Този Crackstuffers не е за начинаещи - с дебелия си гланц той е истинско предизвикателство дори за опитни потребители. Но тези, които преодолеят страха си иCrackstuffers Big Cal до краен предел, ще бъдат възнаградени с ясно видими резултати.

    Използване без ръце благодарение на широката основа:

    Специална характеристика на Crackstuffers Big Cal е широката основа, която позволява използване без ръце. Това прави вибратора Crackstuffers още по-гъвкав и ви позволява да се концентрирате изцяло върху интензивното усещане за анално разширение.

    Размер на вибратора Crackstuffer Big Cal:

    • Дължина: 35 см
    • Диаметър: 9 см
    • Обиколка: приблизително 28,3 см


    Тези размери правят Crackstuffers Big Cal един от най-големите и най-впечатляващите тапи на пазара, идеален за напреднали потребители, които искат да изпробват и надхвърлят аналните си граници.

    Crackstuffers - марката за екстремна анална стимулация:

    Crackstuffers е английска марка, специализирана в производството на вибратори и други анални секс играчки, която е особено известна с големите, изключително големите и необичайно оформените си вибратори. Тези вибратори и тапи са специално разработени за напреднали любители на интензивната анална стимулация.

    Защо клиентите обичат Crackstuffers Big Cal обичат:

    Нашите клиенти обичат Crackstuffers Big Cal заради огромния му размер и екстремното анално разтягане, което осигурява. Дилдото Crackstuffers осигурява бързи и видими резултати при анално разтягане, а широката основа позволява използване без ръце. Тази комбинация прави Crackstuffers Big Calbutt plug незаменим XL за всеки, който търси интензивни анални преживявания.

    На Crackstuffers Big Cal може да се използва с всички обичайни лубриканти:

    Друго предимство на Crackstuffers Big Cal е гъвкавостта при избора на лубрикант. На Crackstuffers Big Cal е съвместим както със смазочни материали на водна, така и със силиконова основа. Мазните лубриканти, като Crisco или други добре познати смазочни материали, също са идеални за тези необикновени тапи и вибратори от Crackstuffers. Особено препоръчваме хибридния лубрикант Glory Hole с пантенол и лаурет-9, който съчетава отлична смазка и грижа.

    Допълнителна информация:

    • Crackstuffers Big Cal - XL анален щепсел
    • Висококачествен продукт от серията MEO™ Crackstuffers
    • Материал: винил, без фталати, лесен за грижа и щадящ кожата
    • Секс играчките Crackstuffers са изработени от висококачествен винил, който се усеща добре в ръката и работи отлично с всички лубриканти.
    • Дилдото или тапата от Crackstuffers x MEO означават анални секс играчки от най-високо качество.
    • Дилдата и аналните тапи на Crackstuffers са изработени от щадящи кожата материали, които се поддържат лесно и са напълно съвместими с лубриканти на водна и силиконова основа, както и с хибридни лубриканти като GloryHole от MEO.
    • Почистване: VERYCLEAN Препоръчва се използването на топла вода и препарат за почистване на играчки.
    • Спреят Extremeo прави поставянето още по-лесно. Sling В комбинация с възглавницата ASS UP или Fuck&Play , вибраторите Crackstuffers могат да се поставят особено удобно и изключително дълбоко.
    • Crackstuffers е английска марка, специализирана в производството на вибратори и други анални секс играчки, която е особено известна с големите, изключително големите и необичайно оформените си вибратори. Тези вибратори са специално разработени за напреднали потребители и любители на интензивната анална стимулация. Crackstuffers е най-известен със своите големи вибратори, които често са по-големи от повечето конвенционални вибратори на пазара, което позволява екстремни и интензивни преживявания. Crackstuffers предлага разнообразие от уникални дизайни, често специално създадени за анална стимулация, включително вибратори със силно изразени глави, тесни дръжки и широки основи, които позволяват различни усещания. Crackstuffers използва висококачествени, безопасни за тялото материали, като вибраторите обикновено са изработени от здраво PVC, което не съдържа фталати и е издръжливо и лесно за почистване. Марката е тясно свързана с общността LGBTQ+ и е особено популярна на гей сцената. Продуктите на Crackstuffers са съобразени с нуждите на тази общност и предлагат широка гама от вибратори, които са подходящи както за единични, така и за двойки. Всички продукти на Crackstuffers се произвеждат в Обединеното кралство, което гарантира високо качество и строг контрол по време на производствения процес. В допълнение към класическите вибратори, гамата на марката включва и други играчки за анален секс, като анални тапи, стимулатори на простатата и специални продукти за общността на фистинга. Crackstuffers се прочу със своите специални, често екстремни продукти и е предпочитана марка за всички, които търсят необикновени и интензивни анални преживявания.
    • MEO се гордее, че предлага пълната гама продукти на Crackstuffers. С нашия дългогодишен опит, първокласно обслужване на клиентите и бърза, дискретна доставка, ние гарантираме, че ще получите вашите големи вибратори Crackstuffers бързо и надеждно. В MEO ще намерите най-добрите продукти за необикновени и интензивни преживявания - винаги с безопасността и качеството, които заслужавате.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    My favourite!

    Big Cal has a nice full feeling. Its easy to insert due to its gentle tapering head, then it will slide in, the next stage is more of stretch as you start to insert the rest.

    • 3 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Crackstuffers Big Cal - butt plug XL за екстремно анално разтягане

    Crackstuffers Big Cal - butt plug XL за екстремно анално разтягане

    С впечатляващ диаметър от 9 см и дължина от 35 см, този вибратор на Crackstuffers е специално разработен за екстремно анално разтягане. Резултатите са ясно видими след кратко време и правят Crackstuffers Big Cal първия избор за опитни потребители, които търсят интензивен и бърз напредък в аналното разширяване.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: