От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Crackstuffers

Бюлетин

Crackstuffers Bobbin - Дълъг анален щепсел за интензивна стимулация

Сайтът Crackstuffers Bobbinbutt plug е дълъг с гаранция за удовлетворение и е един от най-популярните анални щепсели в колекцията на Crackstuffers. Нашите клиенти обичатCrackstuffers Bobbin заради оптималната му форма, която е идеална за стимулиране на ануса и P-точката.

Повече информация

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Сайтът Crackstuffers Bobbinbutt plug е дълъг с гаранция за удовлетворение и е един от най-популярните анални щепсели в колекцията на Crackstuffers. Нашите клиенти обичатCrackstuffers Bobbin заради оптималната му форма, която е идеална за стимулиране на ануса и P-точката. Всеки момент с аналната тапа Crackstuffers е удоволствие, независимо дали е поставена в ануса или е извадена.

    Перфектна стимулация при всяка употреба:

    Crackstuffers Bobbin е разработен за максимална стимулация при всяка употреба. Внимателно обмислената форма позволява интензивно анално разтягане и стимулиране на ануса, докато Crackstuffers Bobbin в същото време прецизно въздейства върху P-точката. Тази комбинация го превръща в незаменим анален щепсел за всеки, който търси интензивни и удовлетворяващи преживявания.

    Стабилна основа за използване без ръце:

    Друга причина, поради която Crackstuffers Bobbin е толкова популярна сред нашите клиенти, е нейната стабилна основа, която позволява използване без ръце. Butt plug Това прави Crackstuffers още по-универсален и значително увеличава фактора на забавление. Независимо дали сте сами или с партньор,Crackstuffers Bobbin винаги предлагате впечатляващо представяне.

    Размери на Crackstuffer Bobbin:

    The Crackstuffers Bobbin се предлага в три различни размера за различни нужди и предпочитания:

    • Малък: 38 см дължина, 4 см диаметър
    • Среден: дължина 30 cm, диаметър 5 cm
    • Голям: 36 см дължина, 6,5 см диаметър


    С тези три размера нито едно желание не остава неизпълнено и всеки може да Crackstuffers Bobbin да избере размера, който най-добре отговаря на индивидуалните му предпочитания.

    Защо нашите клиенти обичат Crackstuffers Bobbin обичат:

    Нашите клиенти оценяват Crackstuffers Bobbin преди всичко заради перфектната комбинация от размер, форма и функционалност. Щипката за дупе Crackstuffers е идеална за тези, които търсят интензивно анално разтягане и целенасочена стимулация, а здравата основа позволява използването на щепсела без ръце Crackstuffers Bobbin за използване без ръце. Тези характеристики правят Crackstuffers Bobbin незаменима част от всяка колекция анални играчки.

    На Crackstuffers Bobbin може да се използва с всички обичайни лубриканти:

    Друго предимство на Crackstuffers Bobbin е гъвкавостта при избора на лубрикант. На Crackstuffers Bobbin е съвместим както със смазочни материали на водна, така и със силиконова основа. Мазните лубриканти, като Crisco или други добре познати смазочни материали, също са идеални за тези необикновени тапи и вибратори от Crackstuffers. Особено препоръчваме хибридния лубрикант Glory Hole с пантенол и лаурет-9, който съчетава отлична смазка и грижа.

    Допълнителна информация:

    • Crackstuffers Bobbin - Дълъг анален щепсел
    • Висококачествен продукт от серията MEO™ Crackstuffers
    • Материал: винил, без фталати, лесен за грижа и щадящ кожата
    • Секс играчките Crackstuffers са изработени от висококачествен винил, който се усеща добре в ръката и работи отлично с всички лубриканти.
    • Дилдото или тапата от Crackstuffers x MEO означават анални секс играчки от най-високо качество.
    • Дилдата и аналните тапи на Crackstuffers са изработени от щадящи кожата материали, които се поддържат лесно и са напълно съвместими с лубриканти на водна и силиконова основа, както и с хибридни лубриканти като GloryHole от MEO.
    • Почистване: VERYCLEAN Препоръчва се използването на топла вода и препарат за почистване на играчки.
    • Спреят Extremeo прави поставянето още по-лесно. Sling В комбинация с възглавницата ASS UP или Fuck&Play , вибраторите Crackstuffers могат да се поставят особено удобно и изключително дълбоко.
    • Crackstuffers е английска марка, специализирана в производството на вибратори и други анални секс играчки, която е особено известна с големите, изключително големите и необичайно оформените си вибратори. Тези вибратори са специално разработени за напреднали потребители и любители на интензивната анална стимулация. Crackstuffers е най-известен със своите големи вибратори, които често са по-големи от повечето конвенционални вибратори на пазара, което позволява екстремни и интензивни преживявания. Crackstuffers предлага разнообразие от уникални дизайни, често специално създадени за анална стимулация, включително вибратори със силно изразени глави, тесни дръжки и широки основи, които позволяват различни усещания. Crackstuffers използва висококачествени, безопасни за тялото материали, като вибраторите обикновено са изработени от здраво PVC, което не съдържа фталати и е издръжливо и лесно за почистване. Марката е тясно свързана с общността LGBTQ+ и е особено популярна на гей сцената. Продуктите на Crackstuffers са съобразени с нуждите на тази общност и предлагат широка гама от вибратори, които са подходящи както за единични, така и за двойки. Всички продукти на Crackstuffers се произвеждат в Обединеното кралство, което гарантира високо качество и строг контрол по време на производствения процес. В допълнение към класическите вибратори, гамата на марката включва и други играчки за анален секс, като анални тапи, стимулатори на простатата и специални продукти за общността на фистинга. Crackstuffers се прочу със своите специални, често екстремни продукти и е предпочитана марка за всички, които търсят необикновени и интензивни анални преживявания.
    • MEO се гордее, че предлага пълната гама продукти на Crackstuffers. С нашия дългогодишен опит, първокласно обслужване на клиентите и бърза, дискретна доставка, ние гарантираме, че ще получите вашите големи вибратори Crackstuffers бързо и надеждно. В MEO ще намерите най-добрите продукти за необикновени и интензивни преживявания - винаги с безопасността и качеството, които заслужавате.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Bella esperienza

    Bella esperienza, toy di taglia perfetta si sente ed è molto piacevole

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Nice feeling when going in and out...

    The Bobbin has nice gentle bumps to tease as each bump slides through, gentle enough not to make you jump, but a nice feeling when going in and out.

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Crackstuffers Bobbin - Дълъг анален щепсел за интензивна стимулация

    Crackstuffers Bobbin - Дълъг анален щепсел за интензивна стимулация

    Сайтът Crackstuffers Bobbinbutt plug е дълъг с гаранция за удовлетворение и е един от най-популярните анални щепсели в колекцията на Crackstuffers. Нашите клиенти обичатCrackstuffers Bobbin заради оптималната му форма, която е идеална за стимулиране на ануса и P-точката.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: