От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Crackstuffers

Бюлетин

Crackstuffers Curved Depth Trainer - Много дълъг анален щепсел за дълбока анална стимулация

Сайтът Crackstuffers Curved Depth Trainer е абсолютна сензация и прави революция в аналната тренировка! В сравнение с конвенционалните Crackstuffers Depth Trainer тази версия има нежни вълни, които осигуряват допълнителна стимулация по време на анално разтягане.

Повече информация

149,99 €


-20,00 €

129,99 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Crackstuffers Curved Depth Trainer - Много дълга тапа за дълбока анална стимулация

    На Crackstuffers Curved Depth Trainer е абсолютна сензация и прави революция в аналната тренировка! В сравнение с конвенционалните Crackstuffers Depth Trainer тази версия има нежни вълни, които осигуряват допълнителна стимулация по време на анално разтягане. На Crackstuffers Curved Depth Trainer е разработена, за да позволи бавно и особено дълбоко разтягане на ануса - до възможност за поставяне на екстремни вибратори или дори на цяла ръка!

    Бавно анално разтягане за максимална стимулация дълбоко в тялото:

    The Crackstuffers Curved Depth Trainer е идеален за всеки, който иска да изведе аналната стимулация на следващото ниво. С този продукт от Crackstuffers можете да разтягате ануса си със собствено темпо, без да се налага да поставяте цялото дилдо наведнъж (идеално е тренировката да се изгражда в продължение на няколко месеца). Когато сте готови и искате повече, просто преминете към следващия размер на вибратора Crackstuffers Curved Depth Trainerгладкият, еластичен материал на Crackstuffers Curved Depth Trainer гарантира, че той се плъзга лесно в ануса, особено когато много Glory Hole Се използва лубрикант.

    Разработен от специалисти - идеален за екстремно дълбоко изследване:

    Crackstuffers Curved Depth Trainer е разработена от специалисти и е най-добрата секс играчка за изследване на аналните дълбочини. Докато много анални тапи и вибратори помагат за разтягане на ануса, този прекрасен продукт от Crackstuffers тренира дълбините на тялото. Вълнообразният дизайн осигурява абсолютно интензивна стимулация, а оформеният като дръжка край на дилдото гарантира безопасно боравене. На Crackstuffers Curved Depth Trainer пасва идеално в ръката ви и ви дава пълен контрол върху това колко дълбоко може да проникне във вас вибраторът Crackstuffers Curved Depth Trainer може да проникне във вас.

    Размери на Crackstuffer Curved Depth Trainer:

    Crackstuffers Curved Depth Trainer е с дължина приблизително 55 см и се предлага в пет различни диаметъра, за да отговаря на индивидуалните предпочитания и нива на обучение:

    • Диаметър 4 см
    • Диаметър 5 см
    • Диаметър 6 см
    • Диаметър 7 см
    • Диаметър 8 см


    Независимо кой размер ще изберете, Crackstuffers Curved Depth Trainer ви предлага дълбока и интензивна анална стимулация, която е напълно съобразена с вашите нужди.

    Перфектна лубрикация за ненадминато удоволствие:

    Друго предимство на Crackstuffers Curved Depth Trainer е гъвкавостта при избора на лубрикант. На Crackstuffers Curved Depth Trainer е съвместим както с лубриканти на водна, така и със силиконова основа. Мазните лубриканти, като Crisco или други добре познати смазочни материали, също са идеални за тези необикновени тапи и вибратори от Crackstuffers. Особено препоръчваме хибридния лубрикант Glory Hole с пантенол и лаурет-9, който съчетава отлична смазка и грижа.

    Допълнителна информация:

    • Crackstuffers Curved Depth Trainer - много дълъг анален щепсел
    • Висококачествен продукт от серията MEO™ Crackstuffers
    • Материал: винил, без фталати, лесен за грижа и щадящ кожата
    • Секс играчките Crackstuffers са изработени от висококачествен винил, който се усеща добре в ръката и работи отлично с всички лубриканти.
    • Дилдото или тапата от Crackstuffers x MEO означават анални секс играчки от най-високо качество.
    • Дилдата и аналните тапи на Crackstuffers са изработени от щадящи кожата материали, които се поддържат лесно и са напълно съвместими с лубриканти на водна и силиконова основа, както и с хибридни лубриканти като GloryHole от MEO.
    • Почистване: VERYCLEAN Препоръчва се използването на топла вода и препарат за почистване на играчки.
    • Спреят Extremeo прави поставянето още по-лесно. Sling В комбинация с възглавницата ASS UP или Fuck&Play , вибраторите Crackstuffers могат да се поставят особено удобно и изключително дълбоко.
    • Crackstuffers е английска марка, специализирана в производството на вибратори и други анални секс играчки, която е особено известна с големите, изключително големите и необичайно оформените си вибратори. Тези вибратори са специално разработени за напреднали потребители и любители на интензивната анална стимулация. Crackstuffers е най-известен със своите големи вибратори, които често са по-големи от повечето конвенционални вибратори на пазара, което позволява екстремни и интензивни преживявания. Crackstuffers предлага разнообразие от уникални дизайни, често специално създадени за анална стимулация, включително вибратори със силно изразени глави, тесни дръжки и широки основи, които позволяват различни усещания. Crackstuffers използва висококачествени, безопасни за тялото материали, като вибраторите обикновено са изработени от здраво PVC, което не съдържа фталати и е издръжливо и лесно за почистване. Марката е тясно свързана с общността LGBTQ+ и е особено популярна на гей сцената. Продуктите на Crackstuffers са съобразени с нуждите на тази общност и предлагат широка гама от вибратори, които са подходящи както за единични, така и за двойки. Всички продукти на Crackstuffers се произвеждат в Обединеното кралство, което гарантира високо качество и строг контрол по време на производствения процес. В допълнение към класическите вибратори, гамата на марката включва и други играчки за анален секс, като анални тапи, стимулатори на простатата и специални продукти за общността на фистинга. Crackstuffers се прочу със своите специални, често екстремни продукти и е предпочитана марка за всички, които търсят необикновени и интензивни анални преживявания.
    • MEO се гордее, че предлага пълната гама продукти на Crackstuffers. С нашия дългогодишен опит, първокласно обслужване на клиентите и бърза, дискретна доставка, ние гарантираме, че ще получите вашите големи вибратори Crackstuffers бързо и надеждно. В MEO ще намерите най-добрите продукти за необикновени и интензивни преживявания - винаги с безопасността и качеството, които заслужавате.

     

    Crackstuffers Dildos

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    7cm is already pretty stiff

    While the shape feels incredible at the entry, 7cm diameter results in quite a stiff toy. While this does help with insertion, it unfortunately cannot bend sufficiently to really enter deep. Also, there were some surface defects on mine. Great idea slightly disappointing

      Оценка 

      Top

      Mon assortiment de jouets favori. Ils valent leur prix.

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      Designed to slowly stretch you deeper over time

      Designed to slowly stretch you deeper over time, eventually being able to take larger toys or a whole arm. Stretch at your own pace, you don’t need to insert all of it at one, best to play over a few months. When you’re ready and wanting more, get the next size up. Use plenty of lube; they are smooth so that they slide in easily.

      • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.

      Напишете свой собствен преглед

      Crackstuffers Curved Depth Trainer - Много дълъг анален щепсел за дълбока анална стимулация

      Crackstuffers Curved Depth Trainer - Много дълъг анален щепсел за дълбока анална стимулация

      Сайтът Crackstuffers Curved Depth Trainer е абсолютна сензация и прави революция в аналната тренировка! В сравнение с конвенционалните Crackstuffers Depth Trainer тази версия има нежни вълни, които осигуряват допълнителна стимулация по време на анално разтягане.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: