От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM paddle

Бюлетин

BDSM-Paddle de Luxe - Две страни на силата

Това луксозно BDSM гребло може да се използва за различни вълнуващи варианти на пошляпване - от нежно до много интензивно, в зависимост от настроението на доминиращия партньор. В ръцете на строг господар или палава господарка това BDSM гребло се превръща в перфектния аксесоар за незабравима сесия пошляпване.

Повече информация

1625/00

119,99 €


-30,00 €

89,99 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    BDSM гребло de luxe - Две страни на силата

    Това луксозно BDSM гребло може да се използва за различни вълнуващи варианти на пошляпване - от нежно до много интензивно, в зависимост от настроението на доминиращия партньор. В ръцете на строг господар или палава господарка това BDSM гребло се превръща в перфектния аксесоар за незабравима сесия на пошляпване.

    Две различни повърхностиn за двойно по-голямо удоволствие

    Едната страна на греблото е с добре омекотена подложка, идеална за загряване и за по-меки удари, които ще подготвят кожата и ще увеличат притока на кръв. Другата страна е с по-твърда повърхност, която доставя добро пляскане и кара дупето ви да заблести. С paddleSub от популярната серия HURTME можете да покажете и двете страни на силата си.

    Перфектна изработка за дълги сесии

    Сайтът paddle впечатлява с висококачествената си дръжка от неръждаема стомана, която седи особено удобно в ръката. Преходът от ударната повърхност към дръжката е подсилен с четири слоя от най-добрата кожа на седло и здраво завит заедно, което осигурява допълнителна стабилност. Кожената примка на дръжката дава възможност за сигурно боравене и закрепване към колана. Благодарение на балансираното разпределение на теглото между дръжката и paddle този прекрасен BDSM аксесоар може да се използва и за по-дълги периоди от време, без да уморява китката.

    Защо BDSM общността обича De Luxe paddle от MEO

    BDSM общността обича BDSM греблото от MEO заради неговата гъвкавост и висококачествена изработка. С една подплатена и една твърда повърхност, то позволява както нежни, така и силни удари, което прави сесиите за пляскане разнообразни. Комбинацията от здрава кожа и ергономична дръжка от неръждаема стомана прави BDSM греблото издръжливо и удобно за използване, идеално за по-дълги сесии. Като част от популярната серия HURTME, то е символ на качество и предлага както на начинаещите, така и на професионалистите интензивно и контролирано изживяване при напляскване.

    Допълнителна информация:

    • Благородно, подплатено BDSM гребло от серията MEO® HURTME
    • Това De Luxe paddle не само обещава перфектна болка, но и я гарантира - идеално за опитни мъже и жени, които знаят как да упражняват сила.
    • Две страни: подплатена повърхност за меки удари и нормална повърхност за силни удари
    • Широка повърхност за интензивни удари
    • Само за отговорни възрастни
    • Висококачествено BDSM гребло, изработено от неръждаема стомана и кожа
    • С кожена примка за безопасно боравене или за закачане към колан
    • Обща дължина: 45 cm (17,7 инча)
    • Дължина на дръжката: 18 см (7,1 инча)
    • Диаметър на дръжката: 4 см (1,6 инча)
    • Широчина: 11 см (4,3 инча)
    • Материал: неръждаема стомана, кожа
    • Част от популярната серия HURTME: Серията MEO HURTME е известна на BDSM сцената с първокласното си качество и изтънчен дизайн. Това гребло се вписва безпроблемно в серията и бързо се наложи като надежден и универсален BDSM аксесоар.
    • Безопасно, разумно и консенсусно (SSC): Винаги, когато се използва BDSM гребло, трябва да се спазват принципите за безопасно, разумно и консенсусно използване. Уверете се, че всички участващи страни са постигнали ясни предварителни споразумения, използват BDSM греблото безопасно и отговорно и че всички действия са по взаимно съгласие.





    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Fantastische Klatsche

    Sie sieht noch genauso aus wie am ersten Tag. Wirklich äußerst robust gefertigt. Keinerlei optischer Fehler. Perfekt ausbalanciert. Sie macht genau das, was Ihr Name sagt. Sie KLATSCHT und das sogar gewaltig. Wer also Wert auf Schmerz UND Akustik legt, ist mit dieser fantastischen Klatsche von MEO sehr gut bedient.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    BDSM-Paddle de Luxe - Две страни на силата

    BDSM-Paddle de Luxe - Две страни на силата

    Това луксозно BDSM гребло може да се използва за различни вълнуващи варианти на пошляпване - от нежно до много интензивно, в зависимост от настроението на доминиращия партньор. В ръцете на строг господар или палава господарка това BDSM гребло се превръща в перфектния аксесоар за незабравима сесия пошляпване.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: