От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM нашийници

Бюлетин

Чокър - Дарби Стил - BDSM чокър от стомана

Нов

Луксозната яка Darby Style е уникална BDSM яка, изработена от високо полирана неръждаема стомана. С простото си, но ефективно закопчаване отзад на врата и здравия О-пръстен отпред, тази BDSM яка предлага безброй възможности по време на BDSM сесия.

Повече информация

на разположение

Повече информация

Яка в стил Дарби - исторически дизайн за максимален контрол

Луксозният нашийник Darby Style Collar е уникален BDSM нашийник, изработен от високо полирана неръждаема стомана. Със своята проста, но ефективна закопчалка отзад на врата и здрав О-пръстен отпред, тази BDSM яка предлага безброй възможности по време на BDSM сесия.

Естетика и присъствие:

Масивната стоманена яка като яката Darby Style има впечатляващо присъствие и внася известна естетическа елегантност в BDSM сесиите или фетиш събитията. Sub Полираната неръждаема стомана и изчистената, семпла форма на нашийника имат почти бижутерски характер, който придава на нашийника скромен, но елегантен вид.

Какво означава Darby Style?

Стилът "Дарби" е исторически дизайн, който първоначално се е използвал за белезници за ръце и крака. Кръглата форма на нашийника със специалната му закопчалка е типична за този стил. Механизмът за заключване е прост, но ефективен: той се задейства и яката може да се отвори само с предоставения ключ. Този исторически дизайн не само придава на нашийника носталгия, но и уникална естетика, която колекционерите и любителите на исторически BDSM аксесоари ще оценят особено високо.

Защо нашийникът Darby Style е толкова популярен:

  • Исторически дизайн: с простата си закопчалка и кръглата си форма Darby Style е не само функционална, но и естетически впечатляваща.
  • О-образен пръстен за многостранна употреба: О-образният пръстен може да се използва за връзване на роба, прикрепване на каишка или закрепване на нашийника към неподвижен предмет.
  • Висококачествена неръждаема стомана: Изработена от неръждаема стомана без никел - изключително издръжлива, хигиенична и щадяща тялото.
  • Универсална употреба: Идеална за BDSM сесии или като елегантно бижу на фетиш събития.


Елегантност и функционалност

Тежката яка Darby Style впечатлява със силно полираната си повърхност и затова е не само ефективна BDSM яка за унижение и ограничаване, но и стилно бижу. Независимо дали става въпрос за фетиш събитие или за постоянен символ на подчинение - тази BDSM яка е истинска атракция за окото. Здравият О-пръстен отпред е идеален за свързване с каишка за роби или за прикрепване на роба към неподвижни предмети като мебели или стенни анкери.

Допълнителна информация:

  • Нашийник - Дарби стил - BDSM нашийник от неръждаема стомана
  • Нашийникът от неръждаема стомана, като например нашийникът за врата Darby Style, не само упражнява физически контрол поради теглото си и плътното си прилягане, но може да символизира и подчинение и унижение. Sub Потребителят усеща тежестта и присъствието на нашийника при всяко свое движение и по този начин постоянно му се напомня за неговата/нейната роля в отношенията на власт.
  • Размери: Малък/среден = ширина 2,3 см, диаметър 14,5 см, вътрешен диаметър 13,5 см х 12,5 см, тегло 465 грама. Среден/голям = ширина 2,3 см, вътрешен диаметър 14 см х 15 см, тегло 500 грама.
  • Материал: неръждаема стомана, не съдържа никел, не е пореста, хигиенична и щадяща тялото.
  • Унисекс: подходящ за мъже и жени

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

Чокър - Дарби Стил - BDSM чокър от стомана

Чокър - Дарби Стил - BDSM чокър от стомана

Луксозната яка Darby Style е уникална BDSM яка, изработена от високо полирана неръждаема стомана. С простото си, но ефективно закопчаване отзад на врата и здравия О-пръстен отпред, тази BDSM яка предлага безброй възможности по време на BDSM сесия.

Напишете свой собствен преглед

30 други артикули от същата категория: