От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM мебели и секс мебели

Бюлетин

Седалка за обръщане - Rim Seat 2.0

MEO представя чисто новата, подобрена седалка Rim Seat 2.0, която прави rimming още по-комфортно изживяване! Седалката Rim Seat 2.0 е изключително стабилна и здрава и може да се регулира на височина за нула време. Седалката Rim Seat 2.0 от MEO е иновативна, удобна за ползване BDSM мебел, която е специално разработена за любителите на аналния секс rimming и анилингус.

Повече информация

3499/00

299,99 €


-50,00 €

249,99 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Седалка за джанта 2.0: Иновативно решение за любителите на rimming и анилингус

    MEO представя чисто новата, подобрена седалка Rim Seat 2.0, която прави rimming още по-комфортно изживяване! Седалката Rim Seat 2.0 е изключително стабилна и здрава и може да се регулира на височина за нула време. Rim Seat 2.0 от MEO е иновативна, удобна за ползване BDSM мебел, която е специално разработена за любителите на аналния секс rimming и анилингус.

    Ергономичен дизайн за максимален комфорт

    Благодарение на ергономичната форма на Rim Seat 2.0 и "горният", и "долният" са оптимално поддържани, така че и двамата да могат да се насладят пълноценно на преживяването. Добре обмисленият дизайн на седалката Rim Seat 2.0 осигурява спокойна поза и за двамата партньори.

    Стабилност и гъвкавост: rimming лесно!

    Основното предимство на Rim Seat 2.0 е неговата гъвкавост и стабилност - той е подходящ както за начинаещи, така и за опитни фенове на BDSM и фетиша. Повдигнатата позиция на приемника улеснява достъпа до ануса и позволява по-дълбока и интензивна стимулация.

    Здрава и лесна за почистване

    Здравият материал на Rim Seat 2.0 осигурява удобна и безопасна употреба дори по време на по-дълги сесии. В същото време е лесен за почистване и хигиеничен, което подпомага почистването и издръжливостта.

    Ново изживяване с венците

    Седалката Rim Seat 2.0 издига преживяването при риминг на ново ниво, като намалява физическото натоварване и същевременно увеличава удоволствието и интензивността на риминга rimming rimming.

    Какво е риминг?

    За много хора близането и опитването на партньора е важна част от сексуалността. По време на rimming ануса на партньора, обикновено включващ перинеалната област, се стимулира с устни и език. Това може да се прави както повърхностно, така и чрез проникване в ануса с език. Аналната област е снабдена с множество нервни окончания и е една от ерогенните зони за много хора. Друга разновидност е т.нар. facesitting, при който получателят сяда върху лицето на лежащия по гръб партньор. Нашият Rim Seat 2.0 е разработен, за да улесни този тип сексуална игра. Със седалката Rim Seat 2.0 е възможно да играете заедно за по-дълъг период от време, без да се напрягате, и да развличате и да се наслаждавате на партньора си по-интензивно от всякога.

    Характеристики и предимства на Rim Seat 2.0:

    • Лесно сглобяване и регулиране на височината: седалката Rim Seat 2.0 се характеризира с лесно сглобяване и регулиране на височината. Благодарение на удобните за потребителя бързосменни закопчалки* седалката може да бъде монтирана, регулирана и прибрана също толкова бързо.
    • Материал: Изработена от устойчива на надраскване стомана с прахово покритие, седалката Rim Seat 2.0 е изключително здрава и издръжлива. Това гарантира издръжливост и надеждно функциониране дори при интензивна употреба.
    • Двете допълнителни дръжки на краката на стола Rim откриват нови възможности за използване. Горният" (доминиращият) може да ги използва, за да се избута надолу, а "долният" (подчиненият) може да ги използва, за да се издърпа нагоре за още по-интензивна стимулация. Тази функция разширява спектъра от сексуални преживявания.
    • Отворена седалка за допълнителни видове игра: Седалката, която е отворена отпред, е проектирана така, че да са възможни допълнителни видове игра, като например "игра с петел и топка". Това дава възможност за едновременна стимулация на няколко ерогенни зони и увеличава потенциала за широк спектър от сексуални дейности.


    Седалката Rim Seat 2.0 е идеалният избор за всеки, който търси здрава, гъвкава и удобна секс мебел за своите интимни моменти. Със своя удобен за употреба дизайн и множество функции Rim Seat 2.0 предлага перфектните условия за творчески и удовлетворяващи преживявания с риминг.

    Допълнителна информация:

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Super Qualität

    Der Rim Seat von MEO hat eine super Qualität ist aber auch sehr, sehr praktisch. Früher habe ich beim Rimming immer Wadenkrämpfe bekommen. Dieser "Sitz" macht es viel angenehmer für mich und ich kann viel länger in der Hocke bleiben während ich von meinem Sub geleckt wird. Also: Win-Win !

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Simply amazing

    I am really happy with my purchase. The Rim Seat 2.0 is so comfortable that hours can be spent there easily.

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Седалка за обръщане - Rim Seat 2.0

    Седалка за обръщане - Rim Seat 2.0

    MEO представя чисто новата, подобрена седалка Rim Seat 2.0, която прави rimming още по-комфортно изживяване! Седалката Rim Seat 2.0 е изключително стабилна и здрава и може да се регулира на височина за нула време. Седалката Rim Seat 2.0 от MEO е иновативна, удобна за ползване BDSM мебел, която е специално разработена за любителите на аналния секс rimming и анилингус.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: