От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Фистинг гел

Бюлетин

BUTTR Extra Thick fisting Гел - 500 мл - Лубрикант fisting

Общността на фистинга е развълнувана: BUTTR Extra Thick fisting Гел е иновативна разработка, специално адаптирана към нуждите на феновете на фистинга. Подобрената консистенция на лубриканта за фистинг на BUTTR осигурява изключително дълготрайно смазване и го прави идеален за продължителни фистинг сесии.

Повече информация

10038/00

36,99 €


-17,00 €

19,99 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    BUTTR Extra Thick fisting Гел - По-нататъшното развитие на фистинг общността

    Общността на фистинга е развълнувана: BUTTR Extra Thick fisting Гел е новаторска разработка, която е специално адаптирана към нуждите на феновете на фистинга. Подобрената консистенция на лубриканта за фистинг на BUTTR осигурява изключително дълготрайно смазване и го прави идеален за продължителни фистинг сесии. Независимо дали прониквате в ануса или вагината с ръка или юмрук, BUTTR fisting Gel осигурява максимален комфорт и намалява триенето за по-добро и по-безопасно преживяване. Изключително гъстата формула осигурява не само по-добро усещане, но и дълготрайно смазване, което не намалява дори при интензивна употреба fisting

    този лубрикант е абсолютна промяна в играта! Той е специално разработен, за да осигури постоянно гладко и комфортно изживяване дори с по-големи вибратори и особено интензивно проникване. BUTTR fisting Гелът Extra Thick е новият стандарт за всеки, който иска да извлече най-доброто от фистинг сесията си - независимо дали самостоятелно или като двойка.

    BUTTR Extra Thick fisting Гел: идеален за анален и вагинален фистинг

    BUTTR Extra Thick fisting Гелът е идеалният избор за интензивен анален и вагинален фистинг. Благодарение на изключително гъстата си и кремообразна консистенция, този фистинг лубрикант осигурява особено нежно и гладко проникване и оптимално смазване. BUTTR Extra Thick fisting Гел: остава гладък за по-дълго време и не изсъхва толкова бързо, което е особено полезно по време на дълги и интензивни фистинг сесии. Независимо дали самостоятелно или с партньор, BUTTR Extra Thick fisting Гел гарантира максимална смазка, комфорт и безопасност - точно това, което е необходимо за интензивен анален и вагинален фистинг. Гъстата консистенция предлага допълнителна защита и намалява триенето, което прави BUTTR fisting Gel Extra Thick е незаменим спътник за всяка фистинг сесия.

    Какво е лубрикант за фистинг?

    Анален или вагинален fisting е свързано с максимално разтягане на съответния отвор на тялото и дълбоко проникване. За да се улесни това, се използват специални лубриканти за фистинг, които имат висока смазваща способност и не изсъхват толкова бързо. Sling Един фистинг сеанс може да продължи няколко часа и използваният лубрикант за фистинг трябва да може да издържи!fisting Предлагат се лубриканти на силиконова, мазна или водна основа и със специални свойства, като например обезболяващ ефект като нашия Let's F*ck Extreme или загряващ ефект като нашия Let's F*ck Hot.

    Защо трябва да използвате BUTTR Extra Thick fisting Гел?


    Инструкции за употреба на BUTTR Extra Thick fisting Гел

    BUTTR Extra Thick fisting Гелът не е на водна основа и поради това не е подходящ за употреба с латексови продукти, тъй като може да повреди материала. Той е най-подходящ за употреба с маслоустойчиви материали или играчки, предназначени за употреба с лубриканти, съдържащи масло. Използване на BUTTR Extra Thick fisting Гел щедро и изживейте една напълно нежна, безопасна и вълнуваща сесия.

    Допълнителна информация:

    • BUTTR Extra Thick fisting Гел
    • Лубрикант за фистинг за анален полов акт, вагинален полов акт, анален фистинг и вагинален фистинг.
    • Съдържание: 500 ml (16,91 фл. унции)
    • BUTTR е напълно иновативен лубрикант. Осигурява повече удоволствие, по-дълбоко проникване, перфектна фистинг сесия и релаксиращ анален секс с вибратори или с партньора ви
    • Съставки и приложение: В състава на BUTTR Extra Thick fisting Gel, производителят е подбрал висококачествени съставки, за да осигури безопасно и приятно изживяване. Подробна информация за съставките можете да намерите на опаковката и в това описание на продукта. Препоръчваме на потребителите с чувствителна кожа или известни алергии да тестват продукта върху малък участък от кожата, преди да го използват за първи път, за да се изключи възможна непоносимост. Ако не сте сигурни за съставките или тяхното действие, трябва да се консултирате с лекар или фармацевт.
    • Съставки (INCI): петролатум, октилдодеканол, C18-36 киселинен триглицерид.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Da flutschen die Dildos und die Faust

    Was soll ich sagen. Sehr gleitfreudiges Gel. Noch glitschiger wenn Wasser mit ins Spiel kommt. Dildo’s sind dann nicht mehr zu bändigen;-). Das kauf ich garantiert wieder.

      Оценка 

      Bißchen fest

      Also für den Einsatz wofür es bestimmt sein sollte weniger geeignet, da es viel zu fest ist. Mit J-Lube verdünnt flutscht es wie es sollte

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      Fisting Gleitgel

      Muss sagen das es super ist schon mehrfach bestellt

        Напишете свой собствен преглед

        BUTTR Extra Thick fisting Гел - 500 мл - Лубрикант fisting

        BUTTR Extra Thick fisting Гел - 500 мл - Лубрикант fisting

        Общността на фистинга е развълнувана: BUTTR Extra Thick fisting Гел е иновативна разработка, специално адаптирана към нуждите на феновете на фистинга. Подобрената консистенция на лубриканта за фистинг на BUTTR осигурява изключително дълготрайно смазване и го прави идеален за продължителни фистинг сесии.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        26 други артикули от същата категория: