От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Стъклени вибратори

Бюлетин

Satisfyer Double Crystal - Стъклен вибратор

Независимо дали става дума за масаж на простатата, вагинална или анална стимулация - благодарение на ергономичната си форма стъкленият вибратор Satisfyer Double Crystal се адаптира перфектно към вашите нужди и осигурява разнообразни и интензивни преживявания.

Повече информация

10040/00

49,99 €


-20,00 €

29,99 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Satisfyer Double Crystal - Луксозният стъклен дилдо за многостранна стимулация

    Satisfyer Double Crystal е нещо повече от стъклен вибратор - той въплъщава елегантност, гъвкавост и висококачествен дизайн. Изработен от здраво, нечупливо боросиликатно стъкло, стъкленият вибратор Satisfyer Double Crystal предлага изключително гладка и хлъзгава повърхност, която се усеща приятно върху кожата. Независимо дали става въпрос за масаж на простатата, вагинална или анална стимулация - благодарение на ергономичната си форма Satisfyer Double Crystal се адаптира перфектно към вашите нужди и осигурява разнообразни и интензивни преживявания.

    Две страни за двойно по-голямо удоволствие - гладка и текстурирана

    Насладете се на двойна стимулация със Satisfyer Double Crystal. Едната страна е гладка и осигурява нежно плъзгане, докато другата, текстурирана страна, осигурява интензивни усещания при всяко влизане и излизане от аналния канал. Независимо дали ще изберете гладката или текстурираната страна, и двете версии имат за цел да стимулират горещите ви точки и да ви осигурят фантастични оргазми.

    Универсална употреба - за вагинална и анална стимулация

    Satisfyer Double Crystal е не само визуален акцент, но и функционално многофункционален. Благодарение на практичната дръжка имате пълен контрол над стъкления вибратор по всяко време. Това прави Satisfyer Double Crystal идеален за вагинална и анална стимулация и ви позволява да маневрирате перфектно със стъкления вибратор по време на соло сесии.

    Масаж на простатата със Satisfyer Double Crystal

    Благодарение на анатомично проектираната си форма Satisfyer Double Crystal е идеален и за целенасочен масаж на простатата. Нежната извивка на стъкления вибратор позволява целенасочено стимулиране на P-точката и осигурява спиращи дъха оргазми на простатата. Едната страна на Satisfyer Double Crystal служи като практична дръжка, така че да имате пълен контрол по време на масажа на простатата и да можете прецизно да управлявате стимулацията. Независимо дали сте начинаещ или напреднал потребител, с този стъклен вибратор можете лесно да достигнете до горещите точки, които ще превърнат масажа на простатата в незабравимо преживяване.

    Температурни игри със Satisfyer Double Crystal

    Изработен от боросиликатно стъкло, Satisfyer Double Crystal е изключително устойчив на топлина и е идеален за вълнуващи температурни игри. Загрейте вибратора в топла вода или го охладете в хладилника, за да издигнете преживяването си на следващото ниво. Тези температурни промени осигуряват специална стимулация и превръщат всяка употреба в незабравим момент.

    Лесно почистване и грижа

    Satisfyer Double Crystal трябва да се почиства след всяка употреба. VERYCLEAN Просто го изплакнете под хладка вода и използвайте мек почистващ препарат или специален препарат за почистване на играчки, като например, за да осигурите оптимална хигиена. Боросиликатното стъкло е особено хигиенично и издръжливо, което прави този стъклен вибратор дълготрайна секс играчка. Използвайте лубрикант на водна основа, като FuckBuddy или хибридния лубрикантGlory Hole от MEO за още по-гладко удоволствие.

    Защо да изберете Satisfyer Double Crystal?


    Satisfyer - иновацията среща дизайна:

    Марката Satisfyer е символ на най-високо качество и съвременен дизайн. Известен с иновативната си технология за вълни под налягане, Satisfyer обогатява любовния живот на милиони хора по света. Satisfyer Double Crystal е още един пример за перфектното съчетание на функционалност и естетика. Здрава, елегантна и многофункционална - тази играчка издига стимулацията ви на ново ниво.

    Допълнителна информация:

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Super

    dildo: gute Handhabung, sehr gute Qualität, gilt für die glatte Hälfte ebenso wie für die geriffelte.

      Оценка 

      Glasdildo

      Hatte noch nie einen aus Glas. Echt edel!!!
      Bin froh das ich ihn gekauft habe, besser geht nicht

        Напишете свой собствен преглед

        Satisfyer Double Crystal - Стъклен вибратор

        Satisfyer Double Crystal - Стъклен вибратор

        Независимо дали става дума за масаж на простатата, вагинална или анална стимулация - благодарение на ергономичната си форма стъкленият вибратор Satisfyer Double Crystal се адаптира перфектно към вашите нужди и осигурява разнообразни и интензивни преживявания.

        Напишете свой собствен преглед

        8 други артикули от същата категория: