От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Сигурни колани за целомъдрие

Бюлетин

Колан за целомъдрие - NoPacha Eternal Lock - Оригиналът от MEO Германия

Системата NoPacha™ Eternal Lock Е един от най-добрите колани за дълготрайно целомъдрие и един от най-популярните продукти в BDSM общността по света. Със своите изключителни характеристики по отношение на безопасността, комфорта и естетиката, той е специално разработен за месеци на целомъдрие - без да се прави компромис с комфорта или хигиената.

Повече информация

3829/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Един от най-добрите колани за целомъдрие за дългосрочно целомъдрие

    NoPacha™ Eternal Lock Е един от най-добрите колани за дълготрайно целомъдрие и един от най-популярните продукти в BDSM общността по света. Със своите изключителни характеристики по отношение на безопасността, комфорта и естетиката, той е специално разработен за месеци на целомъдрие - без да се прави компромис с комфорта или хигиената.

    NoPacha™ Eternal Lock Колан за целомъдрие: безопасност и адаптивност

    Специална характеристика на NoPacha™ Eternal Lock Е регулируемият пенис пръстен, който може да се регулира в диаметър от 32 мм до 50 мм. Той се закрепва със специален щифт за заключване, който може да се отвори само със съответния ключ. Страничните прорези за вентилация по протежение на пениса, както и допълнителните вентилационни отвори и прорез в областта на главичката на пениса осигуряват оптимална хигиена и комфорт - дори уринирането не е проблем с колана за целомъдрие.

    Колан за целомъдрие с анатомично перфектно прилягане и отличен дизайн

    С анатомично перфектно прилягане и тегло от само 265 грама, NoPacha™ Eternal Lock Изработен от висококачествен хромиран метал, поставя нови стандарти за качество и дизайн. Пръстенът и клетката са здраво прикрепени една към друга, което гарантира лесно боравене и сигурно прилягане.

    Качество и естетика на марката NoPacha

    NoPacha™ Eternal Lock е образцов за традиционната немска марка NoPacha и впечатлява не само с функционалността си, но и с естетическия си дизайн. Този колан за целомъдрие съчетава безопасност, комфорт и естетика на най-високо ниво.

    Лесно почистване и използване на колана за целомъдрие

    Благодарение на добре обмисления си дизайн NoPacha™ Eternal Lock Не е необходимо да се сваля за почистване. Можете да вземете душ с колан за целомъдрие без никакви проблеми - просто изплакнете обилно и оставете да изсъхне добре. INSTACLEAN Когато коланът за целомъдрие не се носи, препоръчваме да го почистите с нашия спрей за максимална хигиена. Нашият гел PlowBoy, който е обогатен с витамин D и алое вера и осигурява нежна грижа за кожата, е подходящ за грижа за пениса, докато се носи.

    Допълнителна информация:

    • NoPacha Eternal Lock
    • Метален колан за целомъдрие.
    • Колан за целомъдрие за мъже.
    • Размери: Вътрешен диаметър на клетката за пенис 35 мм и 43 мм, външен диаметър 40 мм и 48 мм. Вътрешна дължина на пенис клетката 69 мм. Обща дължина 92 mm, регулируем вътрешен диаметър на пенисния пръстен от 32 до 50 mm.
    • Тегло: приблизително 265 грама
    • Материал: висококачествен метал, хромирана повърхност.
    • NoPacha™ Eternal Lock Е не само висококачествено устройство за целомъдрие за мъже, но и естетически аксесоар, който въздейства на сетивата и вдъхновява въображението.
    • Изтънченият дизайн на колана за целомъдрие го превръща в идеалния BDSM аксесоар за ролеви игри, в които властта и подчинението заемат централно място. Той служи като гарант за целомъдрието на мъжа и е символ на преданост към партньорката му. Носителят на колана NoPacha™ Eternal Lock се озовава в свят, в който контролът е отхвърлен, а похотта - ограничена - чувствено предизвикателство, което може да заздрави емоционалната връзка между партньорите.
    • На практика коланът за целомъдрие предлага перфектния баланс между строгост и комфорт благодарение на прецизните си възможности за регулиране и здравия, но анатомичен дизайн. NoPacha™ Eternal Lock Е универсален както у дома, така и на събития на BDSM общността, където привлича вниманието и е повод за разговори.
    • Сценариите за целомъдрие придобиват ново естетическо измерение с колана NoPacha™ Eternal Lock добавя ново измерение на естетиката и безопасността. Независимо дали става дума за краткосрочни сценарии или за част от дългосрочна игра с властта, този колан за целомъдрие е разработен, за да отговори на изискванията на взискателните любители на BDSM. С NoPacha™ Eternal Lock вие избирате колан за целомъдрие, който не само отразява вашите предпочитания, но и се фокусира върху издръжливостта и качеството.
    • Открийте и нашата изключителна гама CUMELOT, специално създадена да стимулира интензивно простатата и да доведе пасивните мъже до ненадминат принудителен оргазъм без ерекция. Keyholder Задължителна за всички доминанти, които искат да имат контрол по всяко време.
    • MEO, Cumelot, NoPacha и PlowBoy са регистрирани търговски марки на MEO от Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.


    NoPacha™ Eternal Lock

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Secure

    It is very secure, comfterable to wear and easy to put on

    • 4 от 4 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Ausgezeichnet

    Sehr schnittig, das Gewicht ist gut und der Verschluss leichtgängig. Insgesamt sehr gut gemacht.

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Great

    So far this Eternal Lock has been great for me, it is a very comfortable fit for the day. I wear this regularly to work and when I'm out and about.However the wife is out of town for the weekend and took the keys with her so we will see how it feels when she gets back!

    • 3 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Very discreet underneath clothes

    Fits great with a good weight. Very discreet underneath clothes

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Колан за целомъдрие - NoPacha Eternal Lock - Оригиналът от MEO Германия

    Колан за целомъдрие - NoPacha Eternal Lock - Оригиналът от MEO Германия

    Системата NoPacha™ Eternal Lock Е един от най-добрите колани за дълготрайно целомъдрие и един от най-популярните продукти в BDSM общността по света. Със своите изключителни характеристики по отношение на безопасността, комфорта и естетиката, той е специално разработен за месеци на целомъдрие - без да се прави компромис с комфорта или хигиената.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: