От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Мастурбатори за мъже

Бюлетин

BUTTR Mills Bomb - Мастурбатор за мъже

Сайтът BUTTR Mills Bomb Мастурбаторът е истински връх за всеки, който обича нещо специално! Уникалният му дизайн във формата на ръчна граната не само привлича погледите, но и осигурява експлозивни оргазми.

Повече информация

10002/00

79,99 €


-30,00 €

49,99 €

плюс разходи за доставка

на разположение

Повече информация

Сайтът BUTTR Mills Bomb Мастурбаторът впечатлява с много специалния си дизайн във формата на ръчна граната, който е не само визуално впечатляващ, но и осигурява експлозивни оргазми. Снабден с иновативна технология, която гарантира лесна работа, този мастурбатор е идеален за начинаещи, които правят първите си стъпки в света на секс играчките за мъже. За да засилите преживяването, препоръчваме да използвате много лубрикант на водна основа и да изпробвате различните нива на вибрация, всяко от които предлага ново измерение на удовлетворение и удоволствие.

На BUTTR Mills Bomb Мастурбаторът осигурява експлозивни оргазми!

На BUTTR Mills Bomb Мастурбаторът не само привлича погледите с уникалния си дизайн на ръчна граната, но и е истинска сила за незабравими оргазми. Със своите 10 мощни нива на вибрация и ергономична форма той осигурява интензивна стимулация, която ще ви подготви за експлозивен оргазъм, който няма да забравите скоро. Всяко използване на този мастурбатор води до интензивна кулминация, която ви връхлита като експлозия - мощна, зашеметяваща и абсолютно удовлетворяваща. На BUTTR Mills Bomb е нещо повече от секс играчка, той е ключът към изживяване, което ще ви остави хипнотизирани отново и отново.

Предимства на BUTTR Mills Bomb Мастурбатор:

  • Вибрация: The BUTTR Mills Bomb Мастурбаторът има регулируеми нива на вибрация с 10 различни настройки, които се контролират с просто натискане на бутон. Всяко ниво на вибрация носи ново ниво на стимулация и удоволствие.
  • Водоустойчивост: Този мастурбатор е напълно водоустойчив, което го прави идеален за използване под душа или във ваната.
  • Дизайн: Уникалният дизайн на ръчната граната осигурява не само поразителен външен вид, но и ергономично боравене, което увеличава фактора на забавление при мастурбация.
  • Материал и цвят: В елегантен черен цвят и изработен от висококачествени, щадящи кожата материали.
  • Размер и размери: С дължина от 13 см и дълбочина от 7,5 см мастурбаторът предлага удобно прилягане. Широчината е 10 cm, а минималният диаметър е 3,5 cm.
  • Захранване: Захранване BUTTR Mills Bomb Мастурбаторът се захранва чрез USB порт за зареждане, така че да може да се зарежда бързо по всяко време.


Защо BUTTR Mills Bomb Мастурбаторът е задължителен за всеки мъж:

Този мастурбатор е идеален за начинаещи, които търсят лесно за използване, но мощно устройство. Различните нива на вибрация предлагат по нещо за всеки, независимо дали предпочитате нежна или интензивна стимулация на пениса. Специалният дизайн на ръчната граната, съчетан с мощните вибрации, осигурява експлозивни оргазми, а водоустойчивата функция дава възможност да се наслаждавате на удоволствието във ваната или под душа.

Препоръчителна смазка и почистване на мастурбатора:

Използвайте само лубриканти на водна основа, като Aquameo, за да осигурите възможно най-доброто изживяване и да предпазите материала на мастурбатора. След всяка употреба трябва да почиствате мастурбатора и да го оставяте да изсъхне. Първо, изплакнете мастурбатора с топла вода, за да отстраните всички остатъци. След това използвайте мек сапун, за да почистите нежно повърхността. VERYCLEAN За особено щателно почистване и за отстраняване на всички микроби, напръскайте мастурбатора със спрей. Това ще запази мастурбатора ви хигиенично чист и готов за следващата употреба.

Допълнителна информация:

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

BUTTR Mills Bomb - Мастурбатор за мъже

BUTTR Mills Bomb - Мастурбатор за мъже

Сайтът BUTTR Mills Bomb Мастурбаторът е истински връх за всеки, който обича нещо специално! Уникалният му дизайн във формата на ръчна граната не само привлича погледите, но и осигурява експлозивни оргазми.

Напишете свой собствен преглед

30 други артикули от същата категория: