От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Латексови ръкавици

Бюлетин

Латексови ръкавици BUTTR за fisting

Латексовите ръкавици BUTTR не са просто латексови ръкавици - те са специално разработени за изискванията на fisting разработени. Латексовите ръкавици BUTTR за fisting предлагат перфектната комбинация от гъвкавост и здравина, като ви осигуряват пълен контрол върху всяко движение на ръката и пръстите.

Повече информация

10028/00

на разположение

    Повече информация

    Латексови ръкавици BUTTR за фистинг fisting - Перфектното начало на вашето фистинг приключение

    Латексовите ръкавици BUTTR не са просто латексови ръкавици - те са специално разработени за изискванията на фистинга fisting разработени. Латексови ръкавици BUTTR за fisting предлагат перфектната комбинация от гъвкавост и здравина, като ви осигуряват пълен контрол върху всяко движение на ръката и пръстите. Независимо дали става дума за нежна игра или интензивна fistingс ръкавиците BUTTR fisting Ръкавици можете да контролирате fisting според желанията си и да регулирате стимулацията оптимално. Гладката повърхност на латекса осигурява приятно плъзгане в ануса или вагината, особено в комбинация с висококачествения лубрикант за фистинг от MEO. Резултатът? Интензивно, но приятно фистинг изживяване, което гарантира максимално удоволствие.

    Изключително здрав латекс - латексовите ръкавици BUTTR са здрави и устойчиви на разкъсване за абсолютна безопасност по време на фистинг fisting.

    Латексовите ръкавици BUTTR за fisting са изработени от изключително здрав латекс, който е специално разработен за интензивни фистинг сесии. Този висококачествен материал е особено устойчив на разкъсване и издръжлив, така че можете да се концентрирате изцяло върху преживяването си, без да се притеснявате за издръжливостта на ръкавиците fisting Издръжливост на ръкавиците. Здравината на латекса осигурява абсолютна безопасност по време на цялата фистинг сесия, докато гъвкавостта на материала не ограничава подвижността на ръката.

    Един размер пасва на всички - ръкавиците за фистинг на BUTTR са с еластично прилягане за всеки размер на ръката.

    Латексовите ръкавици на BUTTR се адаптират към всяка форма и размер на ръката благодарение на изключителната си еластичност. Независимо дали имате малки, средни или големи ръце, латексовите ръкавици за fisting прилягат удобно и все пак осигуряват необходимия захват и свобода на движенията, необходими за контролираното проникване на юмрука в fisting са необходими. Перфектното прилягане не позволява на латексовите ръкавици да се изплъзват или мачкат по време на сеанса на фистинг, което гарантира безпроблемно и комфортно изживяване. Латексовите ръкавици с един размер са идеални за мъже и жени от всички нива на опит и гарантират сигурно прилягане по време на всяка фистинг сесия.

    Хигиена и безопасност - чисти и защитени при всяка употреба

    Хигиената играе основна роля в fisting играе централна роля при фистинга и латексовите ръкавици BUTTR за fisting ви предлагат безопасността, от която се нуждаете за чисто и хигиенично изживяване. Латексът е лесен за почистване материал и е особено хигиеничен, тъй като предотвратява проникването на бактерии или течности. Затова ръкавиците за фистинг от BUTTR ви предлагат защита срещу евентуално замърсяване и улесняват почистването на ръкавиците след употреба fisting. С ръкавиците за фистинг от BUTTR можете да разчитате на безопасна и чиста употреба - идеални за интензивно, но хигиенично удоволствие от фистинга.

    Черни и стилни - изискан вид за перфектен външен вид

    В допълнение към своята функционалност латексовите ръкавици на BUTTR за fisting впечатляват и с елегантния си, черен вид. Черното означава елегантност и доминация и точно това е усещането, което ръкавиците за фистинг предават при всяка употреба. Независимо дали става въпрос за частни сесии или в професионален контекст, елегантното оцветяване придава на ръкавиците уверен и стилен вид. Латексовите ръкавици BUTTR са не само функционален аксесоар, но и визуално изявление, което допринася за всестранно успешно преживяване.

    Допълнителна информация:

    • Латексови ръкавици BUTTR за fisting
    • Идеални за fisting
    • Изключително здрав латекс
    • Един размер, подходящ за всички
    • Перфектно пасват
    • Чисти и безопасни
    • Цвят: черен
    • Латексови ръкавици за fisting в един размер.
    • Особено устойчиви на разкъсване и за повече хигиена, когато fisting.
    • В обхвата на доставката са включени две ръкавици.
    • Тъй като ръкавиците за фистинг BUTTR са изработени от латекс, потребителите с алергия към латекс трябва да внимават. Ако сте чувствителни към латекс, препоръчваме да използвате алтернативи без латекс, за да избегнете възможни алергични реакции. Тъй като безопасността и благосъстоянието са от първостепенно значение, трябва да проверите дали имате алергия, преди да използвате латексови продукти.

    .

    Грижа и почистване - За да гарантирате, че латексовите ви ръкавици BUTTR ще издържат fisting останат трайни за дълго време

    Ето няколко прости стъпки за почистване на латексовите ръкавици:


    Какво трябва да избягвате - материали, които могат да повредят латекса:

    Латексът е чувствителен материал, който не трябва да влиза в контакт с определени вещества. За да осигурите дълготрайност на латексовите ръкавици BUTTR, трябва да избягвате контакт със следните вещества:


    При правилна грижа и избягване на вредни вещества можете да се наслаждавате на латексовите си ръкавици BUTTR дълго време.




    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Ajuste perfecto y tacto espectacular

    No ha tardado tanto en llegar y la prueba ha sido muy positiva. Para el fin que se describe van perfectos. No tienen ondulaciones en el tacto que puedan dar partes internas. Látex de calidad y resistente si se cuida en condiciones.

      Оценка 

      Essential kit

      These are everything. Do not hesitate to purchase. Buy them now. Love them!

        Напишете свой собствен преглед

        Латексови ръкавици BUTTR за fisting

        Латексови ръкавици BUTTR за fisting

        Латексовите ръкавици BUTTR не са просто латексови ръкавици - те са специално разработени за изискванията на fisting разработени. Латексовите ръкавици BUTTR за fisting предлагат перфектната комбинация от гъвкавост и здравина, като ви осигуряват пълен контрол върху всяко движение на ръката и пръстите.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        4 други артикули от същата категория: