От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Кърпичка за топка

Бюлетин

Маска за уста с черен кълбовиден жаб

Черният сачмен гел, който е перфектно скрит зад висококачествена кожена маска за уста, е най-доброто решение за всеки, който търси пълно и безшумно подчинение в своите сесии по робство. С този аксесоар пасивният партньор няма друг избор, освен да се наслаждава на стегнатото обвързване в абсолютна тишина.

Повече информация

на разположение

    Повече информация



    Тази маска за уста с вграден кълбовиден промивалник е перфектната комбинация от комфорт и ефект на задушаване! Черният кълбовиден промивалник, който е перфектно скрит зад маска за уста, изработена от висококачествена кожа, е най-доброто решение за всеки, който търси пълно и безшумно подчинение в своите сесии по робство. С този аксесоар пасивният партньор няма друг избор, освен да се наслаждава на стегнатото обвързване в абсолютна тишина.

    Характеристики на продукта:

    • Плътно прилепване и абсолютна тишина: маската притиска плътно кълбото в устата и го държи на място, така че то не може просто да бъде избутано с език. Двойно зашитата и подплатена маска за уста осигурява плътно прилепване и заглушава всички шумове, така че абсолютната тишина е гарантирана.
    • Удобно запушване на устата: Запушвачът с маска за уста позволява удобно запушване на устата. Кърпичката се държи здраво в устата благодарение на натиска на маската за уста. По-голямата контактна повърхност на маската за уста е щадяща за ъглите на устата, тъй като няма кожена лента или ремък, които да се врязват в ъглите на устата. Благодарение на тези характеристики маската за уста е първият избор на много BDSM ентусиасти по света.
    • Адаптивност: Оборудвана с каишка за глава с катарама, нашата запушалка за уста гарантира перфектно прилягане за малки и големи глави.


    Нашият гег се предлага в три различни диаметъра, което го прави идеален гег за уста за начинаещи и напреднали потребители:

    • Кърпичка за уста с диаметър 40 мм
    • Кърпичка за уста с диаметър 45 мм
    • Кърпичка за уста с диаметър 50 мм


    Кълбовидният гег с маска за уста от нашата гама е не само особено ефективен, но и предлага много удобен начин за запушване на устата. Комбинацията от висококачествена кожа и изтънчен дизайн гарантира здраво прилепване и максимален ефект.

    Различните размери правят този кълбовиден гег подходящ за всички нива на опит, което го превръща в незаменим аксесоар за всяка добре заредена BDSM колекция.Допълнителна информация:

    • BDSM кълбовиден гег
    • Материал: кожа (маска за уста), силикон (кълбовиден гел)
    • Кърпички за уста в BDSM магазина на MEO: MEO, един от водещите немски производители на висококачествени BDSM аксесоари, предлага впечатляваща селекция от кърпички за всеки вкус и ниво на опит. Продуктовата гама се простира от класически сачми до иновативни дизайни като сачми-паяци и специални модели като известните Piss Gag и маски за уста с вградени кълбовидни залъгалки. Всеки продукт е произведен с най-висока прецизност и от най-добрите материали, за да се гарантира комфорт и безопасност. Клещите на MEO са известни с дълготрайното си качество, ергономичното си прилягане и способността си да засилват BDSM изживяването. Съчетавайки традиционна изработка и модерен дизайн, MEO поставя нови стандарти на BDSM сцената. Клиентите по цял свят оценяват изтънчения дизайн, широкия спектър от приложения и високите стандарти за безопасност, които предлага всеки продукт. MEO отдава голямо значение на удовлетвореността на своите клиенти и предлага изчерпателни съвети, така че всеки да може да намери идеалния продукт за своите нужди. Независимо дали става въпрос за начинаещи, които правят първите си стъпки в света на BDSM, или за напреднали потребители, които искат да разширят колекцията си, в магазина на MEO има подходящ аксесоар за всеки.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Der Knebel von MEO ist sehr effektiv.

    Der Knebel von MEO ist sehr effektiv. Er sitzt gut und sehr sicher, kann nicht heraus gedrückt werden. Unerwünschtes Sprechen wird wirksam unterdrückt.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Mundknebel ist sehr bequem

    Der Mundknebel ist sehr bequem zu tragen und lässt sich wenn er richtig angelegt wurde auch nichtmehr so leicht aus dem Mund entfernen. Es gefällt mir auch besonders gut, dass der Mundknebel abschließbar ist.

    • 1 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Comfortable

    This is the most comfortable gag by far I've ever owned or tried.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Маска за уста с черен кълбовиден жаб

    Маска за уста с черен кълбовиден жаб

    Черният сачмен гел, който е перфектно скрит зад висококачествена кожена маска за уста, е най-доброто решение за всеки, който търси пълно и безшумно подчинение в своите сесии по робство. С този аксесоар пасивният партньор няма друг избор, освен да се наслаждава на стегнатото обвързване в абсолютна тишина.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    13 други артикули от същата категория: