От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Вибратори

Бюлетин

CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - 24/7 анален щепсел с вибрация

Особеното при този дискретен, но мощен анален вибратор е, че може да се носи дискретно под нормалното ежедневно облекло и все пак да ви осигури мощна стимулация. Така че можете да се наслаждавате на анално удоволствие дискретно и по всяко време, независимо къде се намирате - в офиса, на шопинг или в движение.

Повече информация

10046/00

на разположение

    Повече информация

    Сайтът CalexoticsBottom Сондата Rock Beaded Probe е един от най-силните и дискретни анални вибратори!

    Особеното на този дискретен, но мощен анален вибратор е, че може да се носи дискретно под нормалното ежедневно облекло и въпреки това ви осигурява мощна стимулация. Така че можете да се наслаждавате на анално удоволствие дискретно и по всяко време, независимо къде се намирате - в офиса, на шопинг или в движение. Аналната тапа CalexoticsBottom Rock Beaded Probe съчетава дискретността със силното удоволствие, така че да можете да интегрирате вълнуващите моменти в ежедневието си, без да бъдете забелязани. Bottom Позволете на невероятно мощния анален вибратор Rock Beaded Probe отCalexotics целия път до спиращия дъха анален оргазъм! Този мощен анален щепсел с вибрация е идеален за всеки, който търси много, много интензивна стимулация.

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - 10 режима на вибрация за спираща дъха стимулация дълбоко във вас

    Bottom Сондата Rock Beaded Probe предлага 10 мощни функции, включително вибрация, пулсация и ескалация. Всяка настройка предлага различна интензивност, осигурявайки широк спектър от усещания. Специалният дизайн на топчето на аналния вибратор осигурява незабравимо усещане и превръща всяка употреба във вълнуващо преживяване! Независимо дали става дума за нежни вълни на удоволствие или дълбоки, интензивни вибрации, този анален вибровъзбудител се адаптира към вашите предпочитания и издига аналната стимулация на съвсем ново ниво.

    CalexoticsBottom Сонда с каменни мъниста - безопасен, щадящ тялото материал и водоустойчив

    Bottom Изработена от висококачествен, щадящ тялото силикон, Rock Beaded Probe гарантира безопасно и комфортно усещане. Благодарение на водоустойчивостта ѝ по стандарта IPX7 можете да я използвате под душа или във ваната без колебание и да се насладите още повече на чувственото си откривателско пътешествие. Благодарение на вградения чип с памет, щепселът започва точно там, където последно сте спрели, което гарантира, че удоволствието ви ще продължи безпроблемно.

    CalexoticsBottom Сонда с каменни мъниста - издръжлива и подходяща за пътуване

    Bottom Сондата Rock Beaded Probe се предлага с практично USB зарядно устройство, което позволява пълно зареждане само за 1,5 часа. Пълното зареждане издържа до 110 минути при ниска скорост или 90 минути при висока скорост - идеално за дълги и продължителни сесии. В допълнение, приставката за дупе има "Заключване за пътуване", което се активира чрез натискане на бутона за 3 секунди, което позволява дискретно и безопасно транспортиране при пътуване.

    CalexoticsBottom Сонда Rock Beaded Probe - почистване и грижа

    За да осигурите дълготрайност на щепсела за дупе, трябва да го почиствате старателно след всяка употреба. VERYCLEAN Използвайте топла вода и мек сапун или специален препарат за почистване на играчки, като например нашия спрей. Не забравяйте да подсушите старателно щепсела след почистване, особено ако е бил използван във вода.

    CalexoticsBottom Сонда с каменни мъниста - Правилната смазка

    За приятно и комфортно изживяване препоръчваме да използвате лубрикант на водна основа, като например нашия лубрикант Aquameo. Лубрикантите на силиконова основа трябва да се избягват, за да не се повреди висококачественият силиконов материал на щепсела.

    Calexotics - Пазарен лидер в областта на иновативните секс играчки

    Calexotics от десетилетия е един от водещите производители на секс играчки и си е спечелил име по целия свят благодарение на иновативния си дизайн и висококачествените си материали. Марката е символ на удобство за тялото, функционалност и удоволствие и предлага незабравими преживявания както за начинаещи, така и за напреднали потребители.

    Допълнителна информация:

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Edel und hochwertig

    Design und Material wirken edel und hochwertig. Die Oberfläche fühlt sich samtig an und schmeichelt der Haut. Einmal eingeschaltet, gibt es eine Vielzahl von Vibrationsstufen, die gezielt eingesetzt, einen ganz schön geil machen können. Klare Kaufempfehlung.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - 24/7 анален щепсел с вибрация

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - 24/7 анален щепсел с вибрация

    Особеното при този дискретен, но мощен анален вибратор е, че може да се носи дискретно под нормалното ежедневно облекло и все пак да ви осигури мощна стимулация. Така че можете да се наслаждавате на анално удоволствие дискретно и по всяко време, независимо къде се намирате - в офиса, на шопинг или в движение.

    Напишете свой собствен преглед

    30 други артикули от същата категория: