От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анална електростимулация

Бюлетин

Tartarus Quadripolar butt plug - Революционен продукт от ElectraStim

3D изживяване на анална електростимулация! Открийте с Tartarus Quadripolar butt plug на ElectraStim открийте изцяло ново измерение на аналните оргазми и се насладете на интензивна триизмерна електростимулация както никога досега. На Tartarus Quadripolar butt plug е изработена от мек, гъвкав и проводим силикон и се оформя идеално по контурите на тялото.

Повече информация

3941/00

169,99 €


-50,00 €

119,99 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Tartarus Quadripolar butt plug - Революционен продукт от ElectraStim

    3D изживяването на аналната електростимулация! Открийте с Tartarus Quadripolar butt plug от ElectraStim открийте изцяло ново измерение на аналните оргазми и се насладете на интензивна триизмерна електростимулация както никога досега. На Tartarus Quadripolar butt plug е изработена от мек, гъвкав и проводим силикон и се оформя идеално по контурите на тялото.

    Четириполюсен дизайн за 360-градусова стимулация в ануса!

    На Tartarus Quadripolar butt plug предлага уникален квадриполярен дизайн, който осигурява спиращи дъха и безпрецедентни усещания. Тялото на Tartarus Quadripolar butt plug е разделено на четири отделни проводящи зони, които могат да се активират независимо една от друга. Тази конфигурация осигурява 360-градусова стимулация в ануса и създава интензивно усещане за пълнота, без да надхвърля физическите граници на по-малко опитните потребители.

    Едно нещо е гарантирано: Спиращи дъха анални оргазми!

    Всяка от четирите проводими зони на Tartarus Quadripolar butt plug може да се контролира индивидуално, за да се създаде разнообразие от различни електросензорни усещания. Чрез свързване към устройство за електростимулация с 2 изхода електрическият ток може да тече с кръгово движение от една проводяща точка към друга, осигурявайки напълно ново усещане за анална електростимулация. Моделът на непрекъсната вълна или импулс създава силни усещания и засилено чувство за изпълване на ануса. Още по-интересно става с редуващите се модели на вълни или импулси, които стимулират различни области на ануса по различно време Tartarus Quadripolar butt plug по различно време. Четириполюсната анална електростимулация изисква двуканално устройство за електростимулация като SexBox от MEO, Flick Duo, Flux, SensaVox или AXIS и четири кабелни връзки едновременно.

    Специалната характеристика на аналната електростимулация:

    Аналната електростимулация предлага ненадминато изживяване, което превъзхожда конвенционалните методи за стимулация. Нервните окончания в аналната област се стимулират директно и интензивно чрез целенасочени електрически импулси. Това води до дълбоки, вълнообразни усещания, които се описват като изключително приятни и възбуждащи. Аналната електростимулация може да бъде както нежна и отпускаща, така и интензивна и мощна, в зависимост от личните предпочитания и настройките на устройството за електростимулация. Устройството позволява прецизен контрол на интензивността и вида на стимулацията, като създава персонализирано преживяване.

    Комфорт и качество:

    Tartarus Quadripolar butt plug има заоблена основа, която ви позволява да седите удобно с поставена анална тапа. Гнездата за свързване са вдлъбнати, за да се предотврати повреда на кабелите. Въпреки че всички кабели на ElectraStim са технически съвместими, основата е специално разработена за 90-градусови кабели, които лежат в една равнина, когато използвате Tartarus Quadripolar butt plug по време на употреба.

    Включени аксесоари:

    Butt plug Tartarus Quadripolar Silicone се доставя с микрофибърна чанта за съхранение и многоезично ръководство за употреба (EN, FR, DE, NL, ES, IT).

    Лесно почистване и грижа:

    VERYCLEAN Електродът може лесно да се почиства с топла вода и мек почистващ препарат или спрей. За да не се повреди електродът, не трябва да се използват агресивни почистващи препарати.

    Това прави аналната или вагиналната електростимулация още по-приятна:

    За оптимално изживяване трябва да се използва нашият лубрикант на водна основа ESHOCK. Този специален лубрикант гарантира лесно анално/вагинално поставяне и добра електропроводимост. Избягвайте на всяка цена лубриканти на силиконова основа или хибридни лубриканти.

    Допълнителна информация:

    • Tartarus четириполюсна анална тапа
    • За използване с нашите устройства за електростимулация (като аксесоари се предлагат различни свързващи кабели и адаптери).
    • Обща дължина: 11,2 cm
    • Дължина за поставяне: 9 cm
    • Диаметър: 3,8 см
    • Диаметър на шийката: 1,6 cm
    • Размер на връзката: 2 mm (x4)
    • Свързващите кабели не са включени в обхвата на доставката. Те трябва да се поръчат отделно.
    • Указания за приложение: Tartarus Quadripolar butt plug е подходящ за широк спектър от анални електростимулации. Той предлага перфектния размер за напреднали потребители, а квадриполярното оформление създава усещане за пълнота, което задоволява дори най-опитните ни клиенти. The Tartarus Quadripolar butt plug е изработен от мек, гъвкав и проводящ силикон и се оформя идеално по контурите на тялото, за да осигури удобно и интензивно изживяване. На Tartarus Quadripolar butt plug е подходящ не само за анална, но и за вагинална електростимулация.
    • Бележка за безопасност: Използването на правилните устройства и кабели за електростимулация е от съществено значение за безопасното и приятно изживяване. Всички продукти ElectraStim са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти за безопасност.
    • Проектирани са в Обединеното кралство в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (E-Stim) е често срещана практика, но е важно да сте наясно с въпросите, свързани с безопасността. E-Stim не е подходящ за хора, които страдат от епилепсия, имат пейсмейкър или медицинско устройство за вливане, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO. Всички други търговски марки и лога са собственост на съответните им собственици.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Whole new level of pleasure

    I recently purchased this anal butt plug with electrostimulation, and I must say, it exceeded my expectations in every way. It's not just a sex toy; it's a whole new level of pleasure.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Game-changer

    The electrostimulation feature is a game-changer. It's a unique sensation that takes pleasure to a whole new level. It's adjustable, so you can start gently and gradually increase the intensity as you become more comfortable.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Extrem geil

    Extrem geil, kann ich nur empfehlen

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Tartarus Quadripolar butt plug - Революционен продукт от ElectraStim

    Tartarus Quadripolar butt plug - Революционен продукт от ElectraStim

    3D изживяване на анална електростимулация! Открийте с Tartarus Quadripolar butt plug на ElectraStim открийте изцяло ново измерение на аналните оргазми и се насладете на интензивна триизмерна електростимулация както никога досега. На Tartarus Quadripolar butt plug е изработена от мек, гъвкав и проводим силикон и се оформя идеално по контурите на тялото.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: